Poľské aerolínie LOT čoskoro spoja Košice s Varšavou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
LOT Polish Airlines
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 21. februára (WebNoviny.sk) – Poľské aerolínie LOT otvoria 29. marca pravidelnú leteckú linku, ktorá spojí Košice a Varšavu. Ako ďalej informovala spoločnosť, na linke bude ponúkať šesť letov týždenne. Letový poriadok sprístupní cestujúcim z Košíc celosvetovú sieť destinácií spoločnosti LOT, vrátane všetkých európskych destinácií, ako aj destinácií v USA, Kanade, Číne a Japonsku.

Lety do Varšavy budú z Košíc štartovať ráno o 05:35 a lety späť budú z Varšavy štartovať o 22:35 večer. Lety medzi Košicami a Varšavou budú prevádzkované lietadlami značky Bombardier. Letecká spoločnosť na krátkych letoch v rámci Európy ponúka tri cestovné triedy. Všetky diaľkové lety spoločnosti LOT sú prevádzkované lietadlom typu Boeing 787 Dreamliner.

Košice sú jednou z prvých destinácií, ktoré LOT otvára po formálnom skompletizovaní reštrukturalizačného procesu. Spolu s Košicami LOT otvára niekoľko ďalších destinácií, ako napríklad Luxemburg, Ľubľana, Atény, Bejrút, či Nice.

Poľské aerolínie LOT sú leteckou spoločnosťou, ktorá spája Európu so svetom. Približne päť miliónov cestujúcich ročne využíva služby spoločnosti LOT na letoch do viac ako 60 destinácií v rámci celého sveta cez Varšavu, ktorá je prestupovým letiskom a ponúka rýchle transfery. Ako jediný dopravca v regióne, LOT ponúka diaľkové lety do USA, Kanady a Číny.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Letisko Košice