Finportal oslovuje nových finančných sprostredkovateľov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Finportal

BRATISLAVA 11. apríla (WBN/PR) – Spoločnosť Finportal, líder v ponuke servisných služieb pre nezávislých finančných sprostredkovateľov, prichádza s nekonvenčnou informačno-náborovou akciou „Zbav sa šéfa!“. Byť partnerom, nie nadriadeným – to je ústredná myšlienka kampane, ktorou chce Finportal prekvapiť a zmeniť konzervatívne vnímanie sveta finančného sprostredkovania. Predovšetkým však chce osloviť a rozšíriť svoje rady o nových profesionálnych finančných sprostredkovateľov.

Finportal je jednou z najrýchlejšie rastúcich finančných spoločností na slovenskom trhu. Stabilný rozvoj spoločnosti je však podmienený aj rozširovaním základne zmluvných finančných sprostredkovateľov. Finportal sa preto rozhodol osloviť potenciálnych nových partnerov netradičnou náborovou kampaňou, ktorá sľubuje, že ich terajšieho šéfa vymení za dôveryhodného partnera.

„Finančníctvo je na Slovensku stále vnímané pomerne konzervatívne. Naším cieľom je byť iní a zaujať hlavne kvalitou služieb. Rozhodli sme sa potenciálnych nových partnerov osloviť kreatívnym, nadľahčeným spôsobom a ponúknuť im to, čo je pre každého podnikateľa najatraktívnejšie, teda byť sám sebe šéfom. Ako hlavný komunikačný a informačný nástroj kampane slúži naša nová webstránka Zbavsasefa.sk, kde je nutné, ako inak, zadať „Objednávku na odstránenie šéfa„,“ hovorí Ondrej Matvija, člen predstavenstva spoločnosti Finportal, a.s.

Spolupráca so spoločnosťou Finportal je založená na nezávislosti, slobode rozhodovania a transparentnom províznom systéme. Finportal poskytne každému novému sprostredkovateľovi kvalitné zázemie s profesionálnou technickou, právnou a administratívnou podporou. Spolupráca je dobrovoľná, sprostredkovateľom nehrozia žiadne sankcie, pokuty, konkurenčné doložky či nepriestrelné zmluvy. Finportal im dáva priestor pre vlastnú značku, kariéru, férový systém odmeňovania a vzdelávania. Každý sprostredkovateľ je svojím vlastným šéfom – len na ňom záleží, ako a koľko bude pracovať a zarábať.

„Trendom súčasnosti je povzbudzovať, aby ste sa zbavili vecí, s ktorými nie ste spokojní. Či už ide o nevýhodnú hypotéku, nadbytočnú váhu alebo zamestnávateľa. Zbaviť sa šéfa pre nás nie je len všeobecne zaužívaná fráza. Vnímame ju ako skutočnú systémovú zmenu v pracovnom živote. Každého sprostredkovateľa môžeme zbaviť šéfa, ak sa rozhodne pre spoluprácu s nami. Získa tak dôveryhodného a rovnocenného partnera, ktorý mu pomôže rýchlo a jednoducho vybudovať vlastnú firmu s vlastným biznis modelom, alebo sa stať partnerom jedného z našich zmluvných nezávislých finančných sprostredkovateľov,“ dodáva Ondrej Matvija.

Potenciálni záujemcovia o spoluprácu so spoločnoťou Finportal nájdu všetky dôležité informácie na webstránke Zbavsasefa.sk. Špeciálny náborový portál obsahuje hlavné benefity vzájomnej spolupráce, sprievodcu založenia vlastnej firmy, dôvody partnerstva s Finportalom, ako aj referencie partnerov spoločnosti. Ak sa záujemca rozhodne zmeniť svoj život a rozbehnúť svoju novú kariéru bez šéfa, stačí ak na webstránke zadá „Objednávku na odstránenie šéfa“ a Finportal sa o všetko postará.

„Pre svojho zamestnávateľa som pracoval ako finančný sprostredkovateľ takmer 7 rokov. Avšak ako sa vyvíja firma, vyvíja sa aj zamestnanec a pokiaľ ich kroky naberú odlišný smer, je len otázkou času, kedy jeden druhého opustí. Preto som sa rozhodol pre zmenu vo svojom profesionálnom živote a založil si vlastnú firmu. Pomohla mi pritom spoločnosť Finportal, ktorá mi poskytla zázemie silného a spoľahlivého partnera,“ hovorí v rozhovore Ľubomír Harag, riaditeľ spoločnosti Regional HR.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia