Ryanair spustil novú linku, z Bratislavy lieta aj na Korfu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Ryanair
Foto: ilustračné, Thinkstock.

BRATISLAVA 29. apríla (WebNoviny.sk) – Na bratislavskom letisku pribudla v piatok nová pravidelná linka na grécky ostrov Korfu. Letecké spojenie zaviedla nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair s frekvenciou jedenkrát týždenne v piatok.

„Z Letiska Bratislava sa na Korfu odlieta každý piatok o 14:05, prílet z Korfu do Bratislavy je každý piatok o 7:50. Linka je v prevádzke počas letného letového poriadku, teda do 28. októbra 2016,“ informovala hovorkyňa Letiska Bratislava Veronika Ševčíková.

Ryanair prevádzkuje počas letnej letovej sezóny spolu devätnásť pravidelných liniek z bratislavského letiska. Lety do dvoch destinácií zabezpečuje spoločnosť České aerolínie (Praha, Košice), pravidelné denné letecké spojenie do Moskvy prevádzkuje spoločnosť Pobeda, spoločnosť flydubai lieta do Dubaja a a Wizz Air do Skopje.

Spoločnosť Letisko M. R. Štefánika – Airport Bratislava, a. s. je zapísaná v Obchodnom registri SR od mája 2004, disponuje základným imaním vo výške 292,43 mil. eur. História letiska siaha do roku 1946. Spoločnosť je v úplnom vlastníctve štátu. Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR spravuje všetky jej akcie od septembra 2014, kedy prevzalo od Fondu národného majetku SR jeho podiel vo výške 50,30 %.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Letisko M. R. Štefánika