DELTA riadila výstavbu technologického centra

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: DELTA Projektconsult

BRATISLAVA 21. júna (WBN/PR) – Architektúra, projekcia, výberové konanie a stavebný management. Stavebné poradenstvo a služby zdanlivo malej bratislavskej spoločnosti DELTA Projektconsult, ktoré vynikajú svojou precíznosťou a aj pri realizácii 22 000 metrov štvorcových rozľahlej priemyselnej haly pre spoločnosti WITTE ACCESS TECHNOLOGY s.r.o. sa opäť do bodky osvedčili.

Riadením výstavby vrátane projektového manažmentu, architektúry, projektovej dokumentácie, tendrového riadenia a technického dozoru investora poverila spoločnosť WITTE Automotive architektonickú kanceláriu DELTA Projektconsult, ktorá má na Slovensku zázemie v Bratislave, ale aktívne pôsobí tiež v Čechách, v Rakúsku a na Ukrajine. S výstavbou podobných priemyselných hál má v rámci strednej Európy bohaté skúsenosti. Obdobné stavebné projekty z automobilového priemyslu predstavujú v portfóliu DELTY napríklad výrobnej haly pre spoločnosť MANN + HUMMEL, Fischer, Magna Automotive a ďalšie. Erik Štefanovič, konateľ spoločnosti DELTA o princípoch stavebného manažmentu pod vedením firmy DELTA s presvedčením hovorí: „Všeobecne striktne platí, že je naším cieľom byť investorovi skutočným partnerom. Teda nie len koordinovať celú výstavbu, ale predovšetkým garantovať dodržanie nákladov, termínov a predovšetkým kvality, ako je našim dobrým zvykom. Vieme, že tento férový prístup je našou najlepšou referenciou. Preto sa k nám investori opakovane vracajú „.

WITTE Automotive funguje už od roku 1989 a orientuje sa na „kľúčové koncepty pre automobilový svet“, čo znamená výrobu zámkov a zámkových aretácií vrátane dverových kľučiek a kľúčov do áut. Firma dnes pôsobí globálne s celkovo 8-mi prevádzkami v Nemecku, vo Francúzsku, Bulharsku a ČR (Nejdek a Ostrov nad Ohří). „DELTA ako projektový manažér sa významne podieľala na úspešnej realizácii našej novej továrne na vonkajšie kľučky s integrovanou lakovňou, ktorá v Českej republike predstavuje dôležitý stavebný kameň ďalšieho rastu spoločnosti“, vysvetlil konateľ Rainer Gölz. „Zároveň stále investujeme do vývoja inovatívnych systémových riešení pre dvere, kapoty, interiéry a sedadla.“ Ako popredný technologický podnik v oblasti mechatroniky vyrába WITTE náročné produkty, ktoré sú jedinečným spojením mechaniky, elektriny a elektroniky. Vyvíjajú sa napríklad inteligentné pohony posuvných dverí, prístupové systémy NFC, systémy ochrany dverí alebo tiež elektronické plynulé nastavenie operadiel.

Záverom Erik Štefanovič k tejto inteligentnej a technologicky veľmi modernej hale dodal, že táto priemyselná hala výrazne podporí zamestnanosť v Karlovarskom regiónu v ČR. Prvé pracovné miesta ponúkla už začiatkom roku 2016. Celkovo v novom výrobnom závode nájde prácu približne 500 ľudí.

Široké portfólio stavieb spoločnosti DELTA je možné k nahliadnutiu tu. https://www.delta-group.sk/referencie/

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Erik Štefanovič
Firmy a inštitúcie Delta Projektconsult