Ak sa vám cez dovolenku pokazí auto, máte od nás náhradné

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Union

BRATISLAVA 29. júna 2016 (WBN/PR) – Nepojazdné auto vám už viac nepokazí dovolenku vďaka pripoisteniu nepojazdného vozidla v Union poisťovni od 1,60 eur na deň.

Nepojazdné auto dokáže zaručene pokaziť každú dovolenku. So správnym cestovným poistením to však už dnes, našťastie, neplatí. Union poisťovňa vám ako jediná zabezpečí náhradné auto na 10 dní, ak sa vám to vaše pokazí. A ak ste poistení v Union zdravotnej poisťovni, získate navyše zľavu 50%.

Union

Na bezstarostnú dovolenku vám stačí cestovné poistenie od Union poisťovne. K bezlimitnému krytiu liečebných nákladov (akokoľvek drahá bude vaša liečba, Union poisťovňa ju za vás kompletne uhradí) toto leto pridala novinku: pripoistenie nepojazdného vozidla. Pomôže vám vyriešiť množstvo problémov s nepojazdným autom počas dovolenky vrátane tých najčastejších, ktoré sa stávajú dovolenkárom na cestách do Chorvátska a Talianska.

Čo robiť, keď…

… v aute zlyhá elektronika alebo zapaľovanie motora

S pripoistením nepojazdného vozidla od Union poisťovne žiadny problém. Zavoláte najskôr na nonstop telefonickú linku na čísle +420 2 9633 9644, kde sa vždy dohovoríte po slovensky. Operátor k vám pošle technika a pokiaľ je to možné, poruchu vám opraví na mieste a vy budete môcť spokojne pokračovať v ceste na vašu vytúženú dovolenku.

… sa po ceste zrazím s divou zverou alebo ťuknem s nepozorným vodičom

Po telefonáte na telefonickú linku vám auto bez obmedzenia vzdialenosti odtiahneme až do najbližšieho značkového servisu. Kým je vaše auto v servise, požičiame vám náhradné vozidlo aj do konca dovolenky. Až 10 dní si tak môžete vďaka náhradnému autu plniť svoje dovolenkové plány.

… mi v návrate domov zabráni vážna porucha či väčšia nehoda

Menšie problémy, ako napríklad defekt, vybitie batérie či prázdnu nádrž, vyriešime hneď na mieste. Ak však auto ostane nepojazdné, má celá posádka (max. 5 ľudí) vďaka pripoisteniu zabezpečenú náhradnú dopravu domov, a to letecky, autobusom alebo vlakom až do sumy 1 500 €.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Union poisťovňa