Umývacie linky OMV sú šetrné ku karosérii

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
OMV
OMV Foto: OMV.com

BRATISLAVA 1. júla (WBN/PR) – V OMV ročne umyjeme viac ako 1,4 miliónov vozidiel, takže dobre vieme, ako by mala špičková starostlivosť vyzerať. Preto prinášame vynovené umývacie linky jedinečným programom „Top Wash Sensation“.

Nový program je ku karosérii vozidla ešte šetrnejší. Dôkazom sú spokojní zákazníci, ale aj víťazstvo v teste topspeed.sk. „Čisté auto je zrkadlom pozorného majiteľa. Tak ako mnohí vodiči, aj my si potrpíme na kvalitu a preto sme na Slovensko priniesli najmodernejšiu technológiu starostlivosti o vozidlo,“ hovorí Ľubica Slabejová zo spoločnosti OMV Slovensko. V duchu filozofie „Staráme sa viac“ však OMV Slovensko ponúka jedinečnú technológiu umývacích liniek, ktorá nie len auto vyčistí, ale je aj šetrná ku karosérii.

Umývacie systémy SoftCare2 zaručujú perfektný výsledok a zároveň šetrné umývanie. Tajomstvo sa skrýva v druhom stupni predumytia, ktorým je vysokotlakové očistenie. Nečistoty na každom vozidle sú najskôr narušené aktívnou penou a následne zbavené hrubých nečistôt tlakom vody vyšším ako 100 bar.

Vyspelé technológie umožnili lepšie využitie vody. Nové čistiace linky jej tak spotrebujú omnoho menej, rovnako ako elektrickej energie. Sú tak ešte šetrnejšie k životnému prostrediu. V súlade s ekologickými požiadavkami sú aj všetky chemické prípravky, ktoré sa pri umývaní používajú.

Zákazníci umývacích liniek TopWash na čerpacích staniciach OMV majú teraz šancu posunúť starostlivosť o svoje vozidlo na vyššiu úroveň aj vďaka lesku TopWax, s ktorým bude auto najžiarivejšie na ceste

Dôkazom kvality umývacích liniek TopWash je aj výsledok testu serveru topspeed.sk, kde OMV získala najvyššie hodnotenie. Recenzent vyzdvihol najmä trvanlivosť lesku, kvalitné umytie aj inak veľmi odolných mušiek a šetrnosť k laku. „Výsledok testu nás veľmi potešil, ale zároveň pre nás znamená, že v nastúpenom trende inovácií treba ďalej pokračovať,“ komentovala Ľubica Slabejová.

OMV umývacie linky môžu vodiči vyskúšať už na 56 čerpacích staniciach a ich zoznam je dostupný na stránke www.omv.sk.

Informácie o spoločnosti:

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb – čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.

Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

OMV Aktiengesellschaft

S predajmi v rámci skupiny 23 miliárd eur a 24 100 zamestnancami v roku 2015 je OMV Aktiengesellschaft najväčšou obchodovateľnou priemyselnou spoločnosťou Rakúska. Prieskumný a produkčný segment má silné postavenie v Rakúsku, Rumunsku, Severnom mori, Blízkom východe a v Afrike a rozširujúce sa medzinárodné portfólio. Denná produkcia v roku 2015 bola približne 303-tisíc barelov denne. OMV prevádzkuje aj sieť plynovodov v Rakúsku a plynové zásobníky v Rakúsku a Nemecku. V segmente rafinácie má OMV ročnú kapacitu rafinácie na úrovni 17,8 milióna ton a ku koncu roka 2015 prevádzkovala približne 3800 čerpacích staníc v 11 krajinách. V roku 2015 dosiahol objem predaja plynu 110 TWh.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie OMV