Zmena k lepšiemu poteší každého

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia

BRATISLVA 24. augusta (WBN/PR) – Múdry citát hovorí: „Nikdy sa neprestaňte učiť, pretože škola života nikdy nekončí.“ A keďže učenie predstavuje zmenu, buďte zmenám vždy otvorení a poďte žiť naplno s Dobrým účtom od Poštovej banky!

Ešte ste o ňom nepočuli? Tak nám dovoľte vám ho v krátkosti predstaviť: 7 000 miest na výber hotovosti

zdarma, neobmedzený počet najčastejšie využívaných bankových služieb, odmena za aktivitu… hovoríte, že to je málo? A čo tak možnosť zriadiť si Dobrý účet aj online z pohodlia domova ? Zjednodušte si s Poštovou bankou život.

S dobrým účtom sa už nemusíte obmedzovať

„V Dobrom účte zaručujeme neobmedzený počet najčastejšie využívaných bankových transakcií. Patria sem hlavne prijaté platby, vklady v hotovosti, príkazy na úhradu cez internet banking, trvalé príkazy a povolenia na inkaso. Výbery z bankomatov Poštovej banky a prostredníctvom Poštomatov na každej pošte sú zadarmo,“ vysvetľuje Juraj Dolný, riaditeľ Odboru retailových produktov Poštovej banky. Navyše vo vybraných obchodoch môžete využiť aj službu CashBack, ktorá vám umožňuje výber v hotovosti až do výšky 50 € pri platení kartou za nákup v hodnote minimálne 5 €.

Chceme aj to, na čo sme zvyknutí

Samozrejmosťou sú bezkontaktné platby či jednoduchý internet banking. Po splnení určitých podmienok môžete získať aj povolené prečerpanie, ktoré môžete využiť pri neočakávaných výdavkoch.

Jednoduchosť nadovšetko

Účet si k nám prenesiete pohodlne a bez námahy. „Najskôr som mala obavy z toho, koľko ma to bude stáť námahy. Otvorila som si účet u nás na pošte a pomohli mi tam aj s vyplnením žiadosti o presun účtu, pričom môj pôvodný účet zrušili. Bola som prekvapená, ako hladko to išlo,“ hovorí pani Anna z Brezna. Ku všetkému vám stačí len číslo pôvodného účtu a občiansky preukaz.

Sme banka pre každodenné záležitosti

Poštová banka prináša jednoduché a užitočné riešenia pre všetkých. Neustále tvoríme nové služby či produkty, rastieme s dobou, meníme sa. Kontaktujte nás cez naše call centrum na čísle 0850 111 666, kde nebudete čakať dlhšie ako 15 sekúnd, kým sa spojíte s operátorom. Informácie získate aj na www.postovabanka.sk.

Sme moderná banka pre každého

Poštová banka je dostupná pre každého, bez rozdielu či ide o mladého podnikateľa s veľkými plánmi alebo staršieho človeka, ktorý si otvára svoj prvý účet.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Poštová banka