Lidl opäť medzi najlepšími platiteľmi dane z príjmu v SR

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Lidl
Foto: Lidl

BRATISLAVA 13. decembra 2016 (WBN/PR) – Diskontný reťazec získal ocenenie Merkúr 2016 za najvyššiu zaplatenú daň z príjmov spomedzi všetkých spoločností registrovaných na Daňovom úrade Bratislava.

Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky ocenilo najlepších platiteľov dane z príjmu za zdaňovacie obdobie roka 2015. Za Bratislavský kraj získalo ocenenie spoločnosť CE BeteiligungsGmbH, ktorá je na Slovensku činná prostredníctvom firmy Lidl Slovenská republika, v.o.s. Išlo o historicky tretie oceňovanie „daňovníkov roka“, diskontný reťazec získal túto cenu už po druhýkrát, premiérovo bol ocenený v roku 2013.

Ocenenie sa udeľuje nielen na základe výšky dane, ale aj za dobrú daňovú disciplínu, čo v preklade znamená žiaden dlhy na daniach voči štátu, žiadne nálezy z daňových kontrol nad 10 000 eur a žiadne porušenia zákona o elektronických registračných pokladniciach.

„Merkúr je nielen dôkazom výborných výsledkov spoločnosti, ale aj vysvedčením za skvelú prácu našej administratívy, dodržiavanie zákonov a dobrú spoluprácu s daňovými úradmi, čo je súčasťou našej politiky spoločenskej zodpovednosti,“ uviedla Lilijana Remich, konateľka spoločnosti Lidl Slovenská republika, v.o.s.

Ocenenie odovzdával prezident Finančnej správy Slovenskej republiky František Imrecze a štátny tajomník Ministerstva financií SR Radko Kuruc. Merkúr má byť povzbudením pre spoločnosti a motiváciou k dosahovaniu dobrých výsledkov.

Lidl
Foto: Lidl

Vždy aktuálne a zaujímavé informácie o spoločnosti Lidl Slovenská republika nájdete na sociálnych sieťach.

Facebook: https://www.facebook.com/lidlslovensko

Instagram: https://www.instagram.com/accounts/login/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5oGq-pQRauK3TFdDa0ZPAQ?ucbcb=1

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lidl-slovenská-republika-v-o-s-

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe František Imrecze
Firmy a inštitúcie Lidl