Bayer aktívny v oblastiach postihnutých povodňami

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bayer brigádnici v Sadoch nad Torysou
Bayer brigádnici v Sadoch nad Torysou Foto: Bayer

BRATISLAVA 8. júna (WBN/PR) – Od skorého utorkového rána pomáha 25 brigádnikov zabezpečených spoločnosťou Bayer na odstraňovaní povodňových škôd v obci Sady nad Torysou, niekoľko kilometrov východne od Košíc. Sady na Torysou – časť Zdoba patrí k tým obciam, kde vyliata rieka Torysa narobila počas soboty obrovské škody na majetku a vážne zasiahla do života obyvateľov.

Brigádnici pomáhajú miestnym ľuďom pri odstraňovaní nánosov z domov, ulíc a ciest. Vypratáva sa poškodený nábytok, čistia sa obytné priestory, ktoré boli v mnohých prípadoch kompletne zaliate vodou.

„Som veľmi hrdý na mojich kolegov, ktorí v priebehu niekoľkých hodín finančne prispeli na pomoc postihnutým oblastiam a následne sme zvládli všetko zorganizovať tak, aby sme už dnes mohli reálne pomáhať ľuďom. Za peniaze, ktoré expresne rýchlo venovala naša spoločnosť a naši zamestnanci, sme sa rozhodli zabezpečiť pomocníkov a pracovné pomôcky pre postihnuté oblasti. Situáciu monitorujeme a komunikujeme so starostami obcí. Už zajtra by sme chceli rovnakým spôsobom pomôcť ďalšej postihnutej obci. Verím, že sa k nám pridajú aj ďalšie firmy,“ povedal Klaus Mittmann, generálny manažér spoločnosti Bayer na Slovensku.

https://www.bayer.com/en/sk/slovakia-home

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať