Podnikateľom roka sa stal Vladimír Levársky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Vladimír Levársky
Podnikateľ roka 2012 Vladimír Levársky. Foto: trend.sk

BRATISLAVA 1. marca (WEBNOVINY) – Podnikateľom roka 2012 Slovenskej republiky sa stal Vladimír Levársky, riaditeľ spoločnosti OMS, ktorá sa špecializuje na výrobu a dizajn svietidiel.

Titul Podnikateľ roka 2012 v oblasti inovácií získal Igor Lengyel, zakladateľ spoločnosti NMS zameranej na laserové meracie systémy a držiteľom titulu Začínajúci podnikateľ roka 2012 sa stal Michal Vyšinský zo spoločnosti zaoberajúcej sa prieskumom trhu 2muse.

„Podnikateľ roka Vladimír Levársky je príkladom človeka, ktorý chce byť najlepší v tom, čo robí, a dokonale ovláda umenie obchodu – je viac obchodníkom a marketérom ako technikom. Jeho firma je dlhodobo úspešná, a to predovšetkým v medzinárodnom meradle, zameriava sa na vývoj nových technológií a vo svojom regióne je to taktiež významný zamestnávateľ,“ okomentoval rozhodnutie poroty jej predseda a zároveň vlaňajší držiteľ ocenenia, zakladateľ Bubo Travel Agency Ľuboš Fellner.

Vladimír Levársky vyštudoval Prírodovedeckú fakultu UK v Bratislave a do roku 1991 pôsobil ako gymnaziálny učiteľ matematiky a geografie.

Odvtedy sa venuje podnikaniu a jeho spoločnosť OMS, ktorá sa špecializuje na výrobu a dizajn svietidiel a na uskutočňovanie projektov v oblasti osvetlenia po celom svete, sa vo svojom segmente stala jednotkou na trhu v strednej a východnej Európe.

Porotu súťaže Podnikateľ roka, ktorú vyhlásila poradenská spoločnosť Ernst & Young, tvorili riaditeľ spoločnosti Exisport Tomáš Bel, riaditeľ spoločnosti Sygic Michal Štencl, generálny riaditeľ Nay Petr Zálešák a konateľ firmy Eset Miroslav Trnka. O víťazovi rozhodovali aj konateľ vydavateľstva Trend Holding Oliver Brunovský, rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Rudolf Sivák a generálny riaditeľ Sario Robert Šimončič.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Róbert Šimončič