OMS Lighting s firmou ELKOV elektro vstupuje na český trh

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
OMS spol. s r.o.
Sídlo spoločnosti OMS spol. s r.o.

BRATISLAVA 19. marca (WBN/PR) – Partnerstvo firiem OMS spol. s r.o. a ELKOV elektro a.s. má ambíciu ponúknuť klientom komplexné svetelné riešenia na vysokej profesionálnej úrovni. Z tohto dôvodu bola založená nová divízia ELKOV lighting so sídlom v Prahe, ktorú riadi RNDr. Pavol Sedláček. Podľa jeho slov, „úlohou tejto divízie je presadzovať v projektoch moderné svetelné technické riešenia predovšetkým na báze LED technológie. Všetky svietidla a svetelné sústavy pochádzajú z produkcie OMS. Svetelno-technické návrhy a projekty spracováva silný tím odborníkov – obchodníkov a svetelných technikov z ELKOV lighting, ktorí zároveň zabezpečuje aj kompletný zákaznícky servis.“

Slovenská spoločnosť OMS je tvorcom a svetovým producentom priemyselných a dizajnových svietidiel a inovatívnych svetelných riešení pre interiér a exteriér. Má vlastné výskumné a vývojové centrum, interné oddelenie dizajnu a nadštandardné technické zázemie, ktoré umožňuje vytvárať nové trendy v osvetlení. Komplexný prístup, zabezpečenie celého procesu od idey až po realizáciu a servis, strategická a operačná flexibilita dávajú OMS neprekonateľné možnosti realizovať takmer akúkoľvek svetelnú víziu.

„Za posledné roky sme vyrástli na pozíciu významného európskeho hráča ovplyvňujúceho oblasť svetelného priemyslu, na spoločnosť, ktorá pomáha tvoriť budúcnosť osvetlenia. Naším cieľom je ukázať, ako z nás vyvinuté inovatívne riešenia, v kombinácii s celosvetovou sieťou kvalitných dodávateľov a partnerov, urobili špičkového hráča pripraveného realizovať projekty svetového významu.“ hovorí Vladimír Levársky, generálny riaditeľ spoločnosti OMS.

Spoločnosť ELKOV elektro a.s. patri s ročným obratom 1,5 miliardy korún k najvýznamnejším veľkoobchodom s elektromateriálom so svietidlami v Českej republike. Najdôležitejším podľa riaditeľa ELKOV elektro a.s. p., Michala Vodičku je: „Teraz máme ako skupina ELKOV najsilnejšie zázemie, čo sa týka svetla v Českej republike. Máme silný tím technikov a obchodníkov, ktorí majú za úlohu pomôcť našim partnerom realizovať zákazky akokoľvek náročné a v akomkoľvek rozmere.“

OBRAZOM: Realizované projekty spoločnosti OMS spol. s r.o.

Kľúčové segmenty projektovej divízie ELKOV lighting sú:

– Kancelárske osvetlenie

– Priemyselné osvetlenie (výrobné a skladové haly, logistické centrá, garáže)

– Verejné osvetlenie (pouličné, parkové, architektonické osvetlenie, osvetlenie pre cyklotrasy a prechody pre chodcov)

– Osvetlenie pre rôzne typy obchodných reťazcov a obchodných centier

– Osvetlenie zdravotníckych a nemocničných zariadení

– Osvetlenie športovísk a „wellness“ centier

Prvá spoločná prezentácia firiem sa bude konať v priestoroch brnianskeho výstaviska AMPER 2014, kde bude predstavený kamión OMS Lighting truck, vybavený moderným 3D projekčným zariadením pre profesionálne svetelné prezentácie.

Spoločná prezentácia strategických partnerov sa koná v priestoroch brnenského výstaviska na veľtrhu Amper 2014 kde predstavujú kamión OMS Lighting truck, vybavený 3D technológiou pre profesionálne svetelné prezentácie.

Ďalšie informácie na https://www.oms.lighting/

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Pavol Sedláček