Jenewein Group podporuje KL Racing Rally Team

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
KL Racing Rally Team Foto: www.klracing.eu

BRATISLAVA 9. apríla (WBN/PR) – V aktuálnej sezóne sa reklamným partnerom žilinského tímu KL Racing Rally Team – jedného z najznámejších a najúspešnejších rely tímov na Slovensku – stala spoločnosť Jenewein Group.

V rámci slovenskej rely scény je žilinský KL Racing Rally Team rešpektovaným hráčom. Potvrdili to aj prvé preteky sezóny – na 12. ročníku podujatia Dobšinská zima (15. 2. 2014) sa všetky tri súťažné posádky umiestnili v TOP 10. Tento rok pretekárov čaká celkovo pätnásť pretekov na Slovensku i za jeho hranicami (Česká republika, Poľsko, Švajčiarsko a Maďarsko). „Poradenská spoločnosť Jenewein Group sa stala reklamným partnerom ambiciózneho tímu, ktorého cieľom je v tejto sezóne víťazstvo v jednotlivých triedach, z jednoduchého dôvodu: rýchlosť, profesionalita a maximálne nasadenie sú blízke základným hodnotám aj v oblasti nášho biznisu,“ povedal Martin Krekáč, chairman a senior partner Jenewein Group.

Výraznú úlohu pri nadväzovaní partnerstva zohrala aj skutočnosť, že Jenewein Group, poradenská spoločnosť so zameraním na Strategic Management Consulting, používa vo firemnom vizuále motív konskej hlavy – prioritne v spojení so šachom ako hrou kráľov s dôrazom na strategické myslenie smerujúce k víťazstvám (nielen) na šachovnicovom poli. V takmer dvadsaťpäťročnej histórii Jenewein Group niekoľkokrát podporila súťaže v parkúrovom jazdení, a tak spojenie s pretekmi koní ukrytých pod kapotami rýchlych áut je logickou súčasťou aktivít zameraných na vytváranie pozitívnych vzťahov s externou verejnosťou, obchodnými partnermi a so zamestnancami.

Najbližšie preteky sú naplánované na 2. a 3. máj 2014 – uskutočnia sa v Prešove a zároveň budú Majstrovstvami Slovenskej republiky. Plán jednotlivých súťaží na celý rok nájdete tu.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Martin Krekáč