Garantovaný vklad XX dosahuje maximálne výnosy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
* zľava platná len pre Flexipôžičku na bývanie, nie je možná kombinácia oboch zliav pri jednom úvere Foto: VÚB, a.s.

BRATISLAVA 6. augusta (WBN/PR) – Klienti VÚB banky, ktorí si pred troma rokmi zakúpili Garantovaný vklad XX, dosiahli za prvé tri roky maximálny možný výnos. Za posledných 12 mesiacov zarobili 4,25% a celkovo už 10,5%. Zhodnotenie dosiahli vďaka vývoju úrokovej sadzby 3M EURIBOR.

Výška výnosu XX. emisie Garantovaného vkladu závisí od vývoja úrokovej sadzby 3M EURIBOR. V prvom roku viazanosti VÚB vyplatila garantovaný 2%-ný úrok. Od druhého po štvrtý rok viazanosti majú klienti okrem garantovaného úroku 0,5% ročne nárok aj na bonusový výnos 3,75% p. a. za každý deň, v ktorom 3M EURIBOR neprekročí vopred stanovené bariéry. „Počas celého druhého aj tretieho roku bol 3M EURIBOR nižší, ako stanovený limit, vďaka čomu klienti získali maximálny možný výnos. Dobre zvolené podkladové aktívum im tak zarobilo výrazne viac, ako ponúkajú štandardné termínované vklady, pričom ich investícia je stále 100%-ne chránená v rámci Fondu ochrany vkladov,“ uviedla Stanislava Imrichová, riaditeľka odboru produktového manažmentu VÚB banky.

Foto: VÚB, a.s.

Pre posledný, štvrtý rok, je bariéra na úrovni 4%. „Pokiaľ nedôjde k nejakým zásadným zmenám v menovej politike Európskej centrálnej banky, je veľký predpoklad, že aj o rok budeme vyplácať maximálny výnos,“ dodáva Imrichová.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie VÚB Všeobecná úverová banka