Microsoft Slovakia ocenil najlepšie zákaznícke IT riešenia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Microsoft Slovakia

BRATISLAVA 17. septembra (WBN/PR) – Do ôsmeho ročníka súťaže najlepších partnerských riešení sa zapojilo celkovo 12 partnerov s 18 projektami. Ocenenia nielen víťazom, ale aj finalistom odovzdal v priestoroch spoločnosti Microsoft Slovakia jej generálny riaditeľ Markus Breyer.

Teší ma, že aj tento rok sa zapojilo množstvo našich partnerov so zaujímavými a inovatívnymi riešenami postavenými na našej platforme. Bolo mi cťou podieľať sa na výbere a ocenení tých najlepších a verím, že budúci rok budeme vyberať z ešte väčšieho počtu nápadov,“ povedal Markus Breyer, generálny riaditeľ spoločnosti Microsoft.

Víťazi jednotlivých kategórií získavajú oprávnenie používať logo, plaketu a diplom Microsoft Industry Awards 2014 – Winner. Finalisti získavajú oprávnenie používať logo a diplom Microsoft Industry Awards 2014 – Finalist.

Ocenenie nás úprimne potešilo. Aj vďaka dobrej spolupráci vzniklo riešenie, ktoré pomáha presne a rýchlo diagnostikovať kriticky chorých novorodencov,“ uviedol Michal Klačan, predseda predstavenstva spolocnosti DATALAN, a.s.

Ocenenie Microsoft Industry Awards sa každoročne udeľuje najlepším partnerom spoločnosti Microsoft, ktorí vyvíjajú riešenia a aplikácie na platforme Microsoft a využívajú nové technológie v riešeniach pre zákazníkov. Hodnotiacim kritériom pri výbere jednotlivých riešení je predovšetkým rozsah projektu a prínos pre zákazníka.

Víťazi ôsmeho ročníka Microsoft Industry Awards:

1. Najlepšie Mobilné riešenie.

SOFTEC, spol. s r.o.

MAX – Praktická pomôcka na podporu finančného poradenstva, určená pre interaktívnu prácu s klientom s využitím tabletov a notebookov.

VIDEO: Microsoft Industry Awards 2014: Najlepšie Mobilné riešenie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Microsoft