VÚB prináša šetriacu pôžičku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
* zľava platná len pre Flexipôžičku na bývanie, nie je možná kombinácia oboch zliav pri jednom úvere Foto: VÚB, a.s.

BRATISLAVA 9. októbra (WBN/PR) – Podľa prieskumu si pravidelne šetrí len 15% Slovákov, pätina z nás to vôbec nedokáže kvôli splácaniu úverov a dlhov. VÚB banka teraz prináša novú Šetripôžičku, s ktorou počas splácania úveru šetrí klientovi banka.

Slováci si uvedomujú dôležitosť sporenia, podľa prieskumu agentúry 2muse sa snaží sporiť takmer 60 % obyvateľov. Pravidelne to však dokáže len 15 % z nás. Pätina Slovákov pritom tvrdí, že nedokáže sporiť kvôli splácaniu úverov a dlhov. S novou Šetripôžičkou teraz dokáže počas splácania sporiť každý. „VÚB pošle klientovi na sporiaci účet 8 % z každej mesačnej splátky Šetripôžičky. Napríklad pri sedemtisícovej pôžičke na osem rokov tak klient môže získať späť aj viac ako 1 000 eur,“ hovorí Ján Ondráš, vedúci oddelenia spotrebného financovania VÚB banky.

Šetripôžička je dostupná ako bezúčelový úver alebo ako pôžička na vyplatenie iných dlhov. Minimálna doba splatnosti je 2 roky a podmienkou vyplácania šetriacej čiastky je zriadenie Sporiaceho účtu k Flexiúčtu a riadne splácanie pôžičky bez omeškaní.

Ponuka Šetripôžičky, počas ktorej sú zároveň všetky spotrebné úvery od VÚB banky bez poplatku za poskytnutie, platí do konca roka.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie VÚB Všeobecná úverová banka