FerratumBank pôžičky šité na mieru

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: FerratumBank

BRATISLAVA 20. októbra (WBN/PR) – Máte zlé obdobie? Obdobie plné problémov, starostí a výdavkov? Na každého to z času na čas príde. Navalí sa na vás kopa komplikácií kvôli ktorým sa nedá normálne fungovať. Nemusí to však takto zostať dlho. Pokiaľ sa do veci opriete, problémy vymiznú dokonca aj do 24 hodín. S nami – FerratumBank to bude ľahšie než kedykoľvek predtým.

Pôžička šitá priamo na vašu peňaženku

Určite už ste čo to počuli o pôžičkách, či úveroch. Mnohí z vás s týmito službami majú dokonca aj skúsenosti. A to nielen pozitívne, ale hlavne negatívne. Tak prečo by ste mali podobné riziko podstupovať znovu? My vám povieme jedno. S nami sa do rizika nikdy nedostanete. Tým že si zoberiete našu pôžičku totiž neriskujete nič. Naša služba sa vám prispôsobí tak dokonale, že ani nebudete mať pocit, že ide o pôžičku.

Poskytujeme rýchle úvery, ktoré sú charakteristické menšími sumami, jednoduchosťou vybavenia a rýchlosťou príjmu peňazí. Jedná sa o úplne odlišnú službu, než na akú ste zvyknutí. S našou pomocou tak jednoducho a promptne zaplatíte všetko čo potrebujete. A ide to diskrétne, takže sa nemusíte báť žiadnych zbytočných a otravných otázok z našej strany, no ani zo strany príbuzných a priateľov.

350 euro lusknutím prstu

Od nás si môžete požičať sumy od 30 do 350 euro. A kedy peniaze musíte splatiť? To je len na vás. Naše flexibilné pôžičky na čokoľvek sú automaticky nastavené na dobu splatnosti 7 až 31 dní. Takto získavate slobodu a nemusíte sledovať a odpočítavať dni v kalendári a potiť sa, či stíhate zohnať peniaze pre konkrétny dátum. Život bez stresu je krajší a zdravší.

Žiadosť vybavíte jednoducho cez internet, alebo prostredníctvom SMS, ktorú viete poslať z vášho mobilu. Žiadne osobné schôdzky nie sú potrebné. Bez papierovania, čakania a nervozity. Vieme, že vám náš produkt pomôže, tak nemajte strach a odošlite svoju žiadosť ešte dnes.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Ferratum