NEWTON Media podstupuje rebranding a inovuje služby

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: NEWTON Media

BRATISLAVA 22. októbra (WBN/PR) – Líder na trhu mediálneho monitoringu a analýz, spoločnosť NEWTON Media, mení svoju tvár. Hlavným impulzom pre rebranding je zásadné rozšírenie služieb, ktoré sa odohráva súbežne s blížiacim sa dvadsiatym výročím firmy na trhu. „Výročie, ktoré nás čaká v budúcom roku, oslávime nielen novým vizuálnym štýlom. Zásadným spôsobom totiž rozširujeme ponuku služieb klientom,“ hovorí Petra Mašínová, CEO spoločnosti MEWTON Media, a.s.

V reakcii na nárast množstva dát, novej výzvy digitalizovaného a globalizovaného trhu a potreby klientov sa spoločnosť NEWTON Media rozhodla rozšíriť produktové portfólio o služby s pridanou hodnotou. Sem novo spadá strategické poradenstvo a odporúčania aj samotná ich realizácia. Cieľom je ponúknuť celé spektrum služieb, ktoré podporujú konkurencieschopnosť klientov. Ponuka komplexného produktového portfólia by predovšetkým mala pomôcť zákazníkom prijímať v ich biznise správne rozhodnutia, opierajúce sa o kvalitne spracované a správne interpretované dáta nielen z médií. „Nový kabát‘ je symbolom nášho rozhodnutia uchopiť zmenenú trhovú realitu ako výzvu. Staviame pritom na pevných základoch, ktoré NEWTON za 20 rokov vybudoval. Nechceme už len dáta monitorovať. To v dnešnej dobe nestačí. Digitálne dáta z médií a množstvo ďalších zdrojov, ich kombinácie a analytické spracovanie predstavuje obrovskú príležitosť. Vydávame sa novou cestou, na ktorej ponúkame komplexné služby šité na mieru,“ dodáva Magdalena Horánska, konateľka spoločnosti.

NEWTON teda poskytuje ucelený logický reťazec služieb: monitoring – analýza – odporúčania– realizácia. Tento model je v domácom prostredí ojedinelý. Nové logo, navrhnuté kreatívnou firmou Dynamo Design, v sebe odráža všetky tieto zmeny. Vystihuje podstatu komplexnosti služieb a osobného prístupu ku klientom. Reflektuje individuálne riešenia na mieru každému klientovi, inováciu, technológie a v neposlednom rade odbornosť a profesionalitu firemného tímu NEWTON Media. Do „nového kabátu“ sa obliekla aj webová stránka www.newtonmedia.sk a profily na sociálnych sieťach Facebook a LinkedIn.

NEWTON Media

NEWTON Media je najväčší stredoeurópsky poskytovateľ služieb mediálneho monitoringu a analýz s tradíciou, siahajúcou do roku 1995. Pôsobí na Slovensku, v Česku, v Poľsku, Chorvátsku, Slovinsku, Srbsku, Bosne a Hercegovine a Macedónsku. Monitoring a analýzy NEWTON Media pokrývajú oblasť „tradičných” médií, internetu a sociálnych sietí. Spoločnosť disponuje najväčším mediálnym archívom v strednej Európe, siahajúcim do roku 1996. Klienti rovnako využívajú služby včasného varovania pri krízovej komunikácii, monitoring reklamy aj tréning v oblasti sociálnych sietí. Portfólio služieb s pridanou hodnotou zahrňuje strategické poradenstvo a návrhy a realizáciu odporúčaní s cieľom pomôcť klientom posilniť ich konkurencieschopnosť. NEWTON Media poskytuje služby s cezhraničným a viacjazyčným presahom. Je členom medzinárodných odborných združení FIBEP a AMEC a vymieňa si mediálny obsah s ďalšími agentúrami z celého sveta.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia