Medusa rozširuje tím

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mojmír Lieskovský Foto: Medusa Group

BRATISLAVA 24. novembra (WBN/PR) – Medusa group pokračuje v posilňovaní odborného tímu. Na čele divízie moderných samoobslužných reštaurácií Presto, s denne vydanými 3 000 porciami, stojí od septembra uznávaný odborník na samoobslužný food servis Mojmír Lieskovský.

Po zostavení tímu špecialistov v svojom odbore*, ktorí stoja na čele prevádzok celej gastroskupiny, Medusa pokračuje s personálnym posilňovaním jednotlivých brandov. Mojmír Lieskovský bude zodpovedať za kvalitu a inovácie prevádzok Presto v Bratislave a v Prahe, reštaurácií A la Carte, Sit&Eat a Volkswagen. Do najväčšej gastroskupiny na Slovensku prestúpil z pozície IKEA Food Manager, kde mal na starosti jeden z najväčších samoobslužných korporátnych food servisov na Slovensku.

Postupne budujeme jednotlivé úrovne riadenia prevádzok. Snažíme sa nájsť špičky v svojom odbore a zároveň schopných lídrov pre celý tím. Naše moderné samoobslužné reštaurácie Presto, Sit&Eat a biznis reštaurácie A la Carte majú byť aj naďalej lídrom medzi zariadeniami tohto typu s využitím nových trendov v stravovaní. Podľa predchádzajúcich aktivít očakávame od Mojmíra inovatívny prístup s dôrazom na kvalitu a veríme, že to ocenia najmä naši zákazníci,“ povedal Michal Riják, prevádzkový riaditeľ spoločnosti.

Mojmír Lieskovský je známy nielen svojím 19-ročným úspešným pôsobením v IKEA, ale aj aktívnym záujmom o kvalitu stravovania, o trendy a štýly. Nebojí sa hovoriť, čo si myslí o slovenskej kuchyni, ale aj o úrovni reštaurácií. Využíva na to svoj blog, kde analyzuje aj zákaznícke a stravovacie trendy (https://mojmirlieskovsky.wordpress.com/).

Rodák z Nového Mesta nad Váhom pracoval od začiatku svojho profesijného života v oblasti, ktorú vyštudoval. Najprv ako kuchár v hotelovej sieti. V roku 1995 nastúpil do IKEA ako kuchár a o dva roky bol už vedúci smeny. O rok neskôr sa stal šéfkuchárom a od roku 2000 zabezpečoval kompletný chod prevádzky v pozícií IKEA Food Manager a viedol tím šéfkuchárov IKEA v regióne CZ/HU/SK. Od roku 2010 spolupracoval na rôznych projektoch zabezpečujúcich expanziu nových prevádzok a realizáciu konceptu.

*

Korporátni špecialisti skupiny Medusa Group:

Martin Korbelič, executive chef

Vladimír Hronský, executive somelier

Tomáš Holec, executive barman

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Martin Korbelič
Firmy a inštitúcie Medusa Group