Stavebné sporenie s extra istotou pre najmladších klientov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Ilustračná fotografia

BRATISLAVA 19. decembra (WBN/PR) – Vianoce sú sviatkom rodinnej pohody a tiež sviatkom spolupatričnosti a solidarity s tými, ktorí nemali v živote toľko šťastia. Zložitou skúškou pre každého a o to viac pre deti, je strata člena rodiny. Prvá stavebná sporiteľňa sa preto práve v tomto období snaží o čosi viac pomôcť deťom, ktoré stratili jedného alebo oboch rodičov.

Prvá stavebná sporiteľňa pomáha osirelým deťom už od roku 1999. Súčasťou detského stavebného sporenia je extra istota, vďaka ktorej každému detskému klientovi, ktorý príde o rodiča či oboch rodičov, PSS, a. s., dosporí do polovice cieľovej sumy jeho zmluvy, maximálne do 10 tisíc eur. Do dnešného dňa takto PSS osirelým deťom na ich zmluvy v tarife JUNIOR EXTRA nasporila celkovo 725 230 eur.

Okrem toho, deťom, ktoré osireli v danom roku, poukáže jednorazový vianočný príspevok. „Je nám ľúto, že v roku 2014 osirelo až 12 našich detských klientov. Každému pošleme vianočný príspevok 300 eur, spolu im venujeme 3 600 eur. Za celé obdobie sme osirelým deťom poskytli formou jednorazovej výpomoci k Vianociam už vyše 70 tisíc eur. Uvedomujeme si, že peniazmi stratu rodičov nenahradíme, no predsa len máme záujem aspoň trochu zmierniť smútok osirelých detí, pre ktoré je práve čas Vianoc bez najbližších jedným z najťažších,“ uvádza Miloš Blanárik, vedúci komunikácie Prvej stavebnej sporiteľne, a. s.

Pre tých, ktorí hľadajú spôsob ako svoje deti zabezpečiť do budúcnosti v dobrých aj zlých časoch, môže byť práve zmluva o detskom stavebnom sporení skvelým vianočným darčekom. Výhody tohto sporenia už využili tisícky zodpovedných rodičov a starých rodičov. Do dnešného dňa nasporili na zmluvy detí celkom 348,1 mil. eur. Najviac to bolo práve v tomto roku. Zmluva o stavebnom sporení JUNIOR EXTRA uzatvorená do 3 mesiacov veku dieťaťa je pritom úplne zadarmo. Rodičia neplatia žiadny poplatok za uzatvorenie a môžu využívať všetky výhody, ktoré detské stavebné sporenie poskytuje.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie PSS Prvá stavebná sporiteľňa