Spoločnosť QBSW posilnila o Maroša Herdu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
IT manažér Maroš Herda
IT manažér Maroš Herda Foto: QBSW a.s.

BRATISLAVA 22. januára (WBN/PR) – Na pozíciu výkonného riaditeľa v softvérovej spoločnosti QBSW a.s. zasadol skúsený IT manažér Maroš Herda. Ide o výraznú posilu pre firmu s veľkými ambíciami. Maroš Herda má dlhoročné skúsenosti s obchodom z pôsobenia na pozícii obchodného riaditeľa IBM a následne vedenia slovenskej pobočky Oracle.

„Keďže prichádzam zo sveta nadnárodných korporácií, je pre mňa veľkou výzvou posunúť QBSW smerom k novým obchodným možnostiam. Firma má obrovský potenciál, je zdravá a so správnym ťahom na bránu. Verím, že sa mi podarí zužitkovať moje skúsenosti a priniesť spoločnosti nové príležitosti na trhu,“ povedal o svojej novej pozícii výkonný riaditeľ QBSW, Maroš Herda.

Generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva QBSW zostáva Martin Hrnko, ktorý je vo firme od roku 2002 a od roku 2012 ju vedie. „Verím, že Maroš Herda prispeje k posilneniu pozície QBSW, ako etablovaného dodávateľa komplexných softvérových riešení v štátnej a verejnej správe na slovenskom a zahraničnom trhu,“ povedal Martin Hrnko.

QBSW je softvérový dom špecializujúci sa na riešenia šité na mieru ako pre súkromný sektor, tak aj štátnu správu. Spoločnosť sa zaoberá aj vývojom mobilných aplikácií pre korporátnych a retailových klientov. Nedávno firma prezentovala na kongrese ITAPA jej aplikáciu City Monitor optimalizovanú pre zariadenie Google Glass.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia