Z Bratislavy a Košíc sa poletí k stredomoriu aj do Izraela

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Lietadlo
Foto: ilustračné, Thinkstock

BRATISLAVA 1. februára (WEBNOVINY) – S aerolíniami SmartWings, čo je obchodná značka pre pravidelné linky najväčšej českej leteckej spoločnosti Travel Service, bude počas tohtoročnej letnej sezóny možné letieť priamo z Bratislavy a Košíc do ôsmich prevažne stredomorských destinácií a letovísk v Grécku, Taliansku, Španielsku, ale aj v Bulharsku a Izraeli.

Ako v pondelok informovala hovorkyňa Travel Service Vladimíra Dufková, z Bratislavy budú štyri lety v týždni do Heraklionu na Kréte (9. júna – 6. októbra), na Rhodos (9. júna – 2. októbra) a do Burgasu (16. júna – 11. septembra), ako aj dva lety do Olbie na Sardínii (11. júna – 20. septembra), Palmy de Mallorca (13. júna – 19. septembra) a Tel Avivu (14. júna – 8. októbra).

Z Košíc bude možné so SmartWings letieť štyrikrát týždenne do Burgasu (16. júna – 11. septembra) a raz za týždeň na Rhodos (18. júna – 10. septembra). „Výhodou letov so SmartWings je prevádzkovanie priamych letov do destinácií, kam sa s inými leteckými spoločnosťami cestujúci dostanú len s prestupom,“ dodala Dufková.

Okrem pravidelných liniek pod značkou SmartWings prevádzkuje Travel Service na Slovensku charterové lety pre cestovné kancelárie. V roku 2014 prepravil Travel Service zo Slovenska 520-tisíc cestujúcich, čo bolo oproti roku 2013 o 14 percent viac.

SmartWings

zabezpečuje pravidelné letecké spojenia do desiatok destinácií a letovísk v Európe i mimo nej (napr. v Španielsku, Francúzsku, Taliansku, Grécku, Chorvátsku, Bulharsku, na Cypre, v Turecku, Spojených arabských emirátoch a Izraeli. SmartWings každú letnú sezónu rozširuje ponuku o nové destinácie a zvyšuje počet letov do väčšiny svojich destinácií.

Travel Service

je najväčšia česká letecká spoločnosť. Od svojho vzniku v roku 1997 výrazne expandovala a v súčasnosti pôsobí v Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku a Poľsku. Prevádzkuje charterové lety, pravidelné linky pod obchodnou značkou SmartWings a privátne lety kategórie Business Jet.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať