Novým členom predstavenstva VÚB banky je Martin Techman

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Martin Techman, nový člen predstavenstva VÚB banky Foto: VÚB, a.s.

BRATISLAVA 2. marca (WBN/PR) – Novým členom predstavenstva VÚB banky a vrchným riaditeľom úseku retailového bankovníctva sa od marca stal Martin Techman. Do VÚB prišiel z Českej sporiteľne, kde pôsobil ako riaditeľ distribučnej siete.

Martin Techman bude vo VÚB zodpovedný za riadenie pobočkovej siete a vzťahov s klientmi, za bankové produkty pre fyzické osoby a drobných podnikateľov, za platobné karty a tiež za oblasť privátneho bankovníctva.

Som rád, že som sa stal opäť členom takej silnej skupiny akou je VÚB. Mojím cieľom je priblížiť naše bankové služby ešte viac potrebám klientov a vybudovať z VÚB najlepšiu banku na Slovensku,“ povedal Martin Techman

Oblasti finančných služieb a bankovníctvu sa venuje už od roku 1994. Začal v spoločnosti Multiservis, ktorú neskôr získal GE Capital. Tam prešiel viacerými kľúčovými pozíciami ako manažér spotrebného financovania, vedúci rozvoja produktov, vedúci produktov tretích strán a manažér predaja hypotekárnych úverov. V rokoch 2004 až 2005 bol riaditeľom vývoja a správy produktov vo VÚB banke, kde zodpovedal za riadenie retailových produktov, siete hypotekárnych stredísk a za externý predaj. Od roku 2005 pôsobil v Českej sporiteľni na pozícii riaditeľa úseku rozvoja obchodu a od roku 2011 riadil sieť pobočiek na území Českej republiky.

Martin Techman získal titul MBA na Nottingham Trent University v oblasti manažérskych štúdií a riadiacich pracovníkov „Senior Executive“. Je ženatý a má 3 deti. Vo voľnom čase rád cestuje a venuje sa športu.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie VÚB Všeobecná úverová banka