Start People skvalitňuje služby, vytvára preto nové divízie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Start People

BRATISLAVA 30. júna (WBN/PR) – Spoločnosť Start People sa od 1. júla 2015 sústredí na poskytovanie svojich služieb výlučne v oblasti personálneho lízingu, kde už 17 rokov patrí medzi lídrov v oblasti dočasného zamestnávania a mzdového outsourcingu. Svoje portfólio služieb preto rozdelila do troch samostatných divízií: Start People s.r.o. (personálny lízing), Start Professionals s.r.o. (personálny recruitment) a Start Services s.r.o. (outsourcing služieb). Všetky divízie budú patriť do skupiny Start Group s.r.o. a s novým manažmentom začnú fungovať už od 1.7.2015.

Nová divízia Start Professionals s.r.o. sa bude prioritne špecializovať na služby personálneho recruitmentu a súčasne zastreší služby HR outsourcingu. Tím profesionálnych recruiterov, researcherov, ale aj špecializovaných obchodníkov s dlhoročnými skúsenosťami povedie managing director spoločnosti Dušan Kostolányi. Svojim klientom bude poskytovať tie najlepšie služby v rámci vyhľadávania vhodných kandidátov podľa nimi stanovených požiadaviek a predstáv. Cieľom bude aj naďalej ponúknuť všetkým zákazníkom spoločnosti prvotriedny servis a súčasne zostať spoľahlivým a etickým HR partnerom.

V snahe byť ešte bližšie k súčasným, ale aj novým klientom, spoločnosť Start Professionals otvára nové samostatné recruitingové pobočky v Bratislave, Košiciach a v Banskej Bystrici. „Sme presvedčení, že aj touto formou dokážeme ešte kvalitnejšie a flexibilnejšie reagovať na potreby našich klientov a práve s nimi budeme napredovať a rásť. Našou ambíciou je nielen udržať, ale ešte zvýšiť kvalitu našich služieb, ktorá nám v roku 2014 vyniesla 1. miesto v rebríčku Recruit Rank Awards,“ Dušan Kostolányi, managing director spoločnosti.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať