BESTERON spúšťa platby kartou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: BESTERON

BRATISLAVA 1. júla (WBN/PR) – Nová slovenská platobná brána BESTERON preniká pomedzi konkurenciu. V rámci svojich služieb ako prvú spúšťa platbu kartou.

Svet e-commerce je bohatší o ďalšiu firmu, ktorá môže pomôcť nielen majiteľom e-shopov, ale aj samotným klientom. BESTERON je prvá online platobná brána, ktorá nenarába s peniazmi klienta, ale klient pracuje priamo so svojim bankovým prostredím, ktoré mu je známe.

Zakladatelia služby BESTERON, Miroslav Kráľ a Róbert Kabina sú majitelia e-shopov a s online platbami mali aj niekoľko negatívnych skúseností. „Najhoršie bolo to, že proces platby dlho trval, visel niekde vo virtuálnom účte a nebol prehľadný„, hovorí Miroslav Kráľ. Jeho spoločník, Róbert Kabina ho dopĺňa: „aj preto sme sa rozhodli zamerať práve na tieto chyby a vyladiť ich. Výsledkom toho je služba, ktorá navyše patrí medzi najlacnejšie spomedzi konkurencie„.

Platbu kartou cez platobnú bránu Besteron ako prvý vyskúšal e-shop Novesta.sk. Prevádzkovateľ e-shopu Ing. Matej Bies tvrdí: „teší nás, že sme mohli byť súčasťou tejto novej služby. Platba samozrejme prebehla bez problémov, bola rýchla a efektívna a mohli sme tak začať s expedíciou tovaru. Spokojní sme aj my a aj samotný zákazník„.

Ako prvé boli za pomoci BESTERONU kúpené dámske farebné tenisky Star master jeans. Po prvej platbe v e-shope Novesta.sk, bola služba implementovaná do ďalších e-shopov.

V blízkej dobe pribudnú efektívne platby UniPlatba, ČSOB Platobné tlačidlo, TatraPay, Sporopay, WEBpay či VÚB platby a bezpečné bankové prevody cez internetové bankovníctvo väčšiny slovenských bánk.

Foto: BESTERON

O službe BESTERON:

BESTERON je nová platobná brána, ktorá vznikla na základe chýb konkurencie. Je bezpečná, rýchla pretože peniaze majú klienti takmer okamžite a klient pracuje len so svojim bankovým prostredím. BESTERON svojim klientom ponúka platby cez platobné karty Visa a MasterCard, platby UniPlatba, ČSOB Platobné tlačidlo, TatraPay, Sporopay, WEBpay či VÚB platby a bezpečné bankové prevody cez internetové bankovníctvo väčšiny slovenských bánk.

Viac na https://besteron.com/sk/

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať