Pekárenské výrobky Fornetti sa rozhodli pre zmenu mena

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Thinkstock

BRATISLAVA 20. augusta (WEBNOVINY) – Známe pekárenské výrobky Fornetti sa do konca tohto roka premenujú na Minit. Firma Fornetti Slovakia sa totiž rozhodla vytvoriť vlastnú značku. Ukončí tak licenciu na používanie brandu Fornetti od maďarskej spoločnosti.

„Je to naše strategické rozhodnutie, ktoré nám umožňuje rýchlejší rast, napredovanie vo všetkých oblastiach nášho biznisu. Stále pritom chceme zostať prosperujúcou rodinnou firmou,“ uviedol konateľ spoločnosti Fornetii Slovakia František Ambrovics.

Pre samotných zákazníkov sa podľa vyjadrenia spoločnosti takmer nič nemení, keďže výrobky pochádzajú z vlastného závodu a sú vyrábané na základe vlastných receptúr. Spoločnosť zamestnáva 300 ľudí a má v rámci Slovenska viac ako 250 franšízových partnerov. „Ide o formálnu zmenu názvu spoločnosti a značky, ktorá sa nedotýka zmluvných podmienok spolupráce,“ dodal Ambrovics.

Spoločnosť Fornetti Slovakia

pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991. Predmetom činnosti je výroba a predaj mrazených pekárenských polotovarov. Od roku 2000 si vybudovala zastúpenie aj v Českej republike, ktorú taktiež zásobuje z produkcie výrobného závodu v Dunajskej Strede.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia