Na Slovensko prichádza nová banka Ferratum Bank Limited

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu

BRATISLAVA 12. apríla (WBN/PR) – Skupina Ferratum sa stala priekopníkom v oblasti mikro pôžičiek, keď ako prvá v Európe uviedla na trh rýchle krátkodobé pôžičky, o ktoré bolo možné žiadať prostredníctvom mobilných zariadení.

Od 19. marca 2013 spoločnosť Ferratum Bank Limited (banka so sídlom na Malte) požičiava už aj zákazníkom na Slovensku, ktorí môžu požiadať o pôžičku cez internet.

Banka je riadená Maltským úradom pre finančné služby (Malta Financial Services Authority) a jej činnosť na Slovensku je schválená Národnou bankou Slovenska.

S využitím odborných znalostí, ktoré skupina Ferratum zhromaždila v posledných rokoch na Slovensku , banka tu zaujme ideálnu pozíciu na to, aby rýchlo reagovala na potreby neustále sa vyvíjajúceho trhu, ale tiež na to, aby bola proaktívna pri hľadaní nových príležitostí.

Slogan – „Viac ako len peniaze pre každého“ – je prísľubom rýchlych, nekomplikovaných a dôverných úverových služieb pre všetkých našich zákazníkov na Slovensku.

Lea Liigus, generálna riaditeľka Ferratum banky hovorí: „Tradičný bankový model, jednoducho už nemusí vyhovovať všetkým v čase, keď počet užívateľov internetu sa ráta v miliardách. Zákazníci na Slovensku žiadajúci o krátkodobé pôžičky z Ferratum banky prosperujú nielen z bezpečnosti a profesionality banky, ale zároveň sa tešia rýchlosti a jednoduchosti produktov ktoré im ponúkame.“

Ferratum banka sa zaväzuje ponúkať svojim zákazníkom na Slovensku jednoduchý proces žiadosti, rýchle spracovanie a vysokú dôveryhodnosť.

Jorma Jokela, predseda Ferratum banky a zakladateľ skupiny Ferratum povedal: „Je nám potešením oznámiť Vám, že zákazníci na Slovensku môžu žiadať o rýchle krátkodobé pôžičky Ferratum banku. Naším cieľom je zamerať sa výhradne na poskytovanie služieb, ktoré poznáme najlepšie. Najlepšie banky sú tie, ktoré rozumejú potrebám svojich zákazníkov a poskytujú produkty a služby po ktorých je dopyt a ktoré produkujú spoločný úspech. Je úžasné byť súčasťou organizácie v ktorej ľudia neustále prichádzajú s inovatívnymi myšlienkami, ktoré sú veľmi často aj zavedené. Vždy som povzbudzoval našich ľudí aby rozmýšľali inovatívne a prichádzali s riešeniami , ktoré budú v konečnom dôsledku prínosom pre našich zákazníkov.“

Pre viac informácií o Ferratum Bank Limited navštívte www.ferratumbank.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia