Neplaťte za ekonomický softvér

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Humanet
Humanet

BRATISLAVA 25. novembra (WBN/PR) – Každý podnikateľ alebo organizácia potrebuje viesť účtovníctvo. Niektorí si to spracovávajú sami a iní si to zadávajú externej účtovníčke alebo outsourcingovej spoločnosti. Nikto z nás si už asi nevie predstaviť, že by to robil ručne alebo povedzme cez Excel.

Či už si vediete účtovníctvo sami alebo ste outsourcingová spoločnosť, ktorá mzdy a účtovníctvo spracováva pre svojich zákazníkov, tak Vaším dôležitým pracovným nástrojom je kvalitný ekonomický softvér. Náklady na jeho zaobstaranie nie sú práve malé a aj u malej firmy sa na začiatku pohybujú v stovkách €, ktoré je potrebné zaplatiť za nákup softvérovej licencie. Každý rok si potom dodávateľ ekonomického programu vypýta ďalších 20 až 30 % za aktualizácie vo forme tzv. systémovej podpory. V začiatkoch podnikania je každé € dobré a isto uznáte, že platiť vopred za niečo, čo som ešte ani nepoužil a neviem, či mi bude vyhovovať je riziko, ktoré musím podstúpiť, ak iná alternatíva neexistuje.

Máme pre Vás dobrú správu! Iná alternatíva už existuje. Na adrese https://humanet.sk/ je k dispozícii internetová aplikácia Humanet, za používanie ktorej nemusíte vopred zaplatiť nič. Platiť začnete následne až za reálne spracované údaje, t.j. na základe počtu spracovaných miezd a počtu zaúčtovaných dokladov alebo vystavených faktúr. Cena, ktorú v konečnom dôsledku zaplatíte kopíruje stav Vášho podnikania. Keď sa Vám darí a Vaša účtovná agenda je rozsiahlejšia, zaplatíte za Humanet viac a naopak, keď sa Vám nedarí, zaplatíte menej, pričom v každom prípade to nie je viac ako platíte u bežných ekonomických aplikácií za systémovú podporu.

Výhodná cena Humanetu je však iba čerešničkou na torte. Vďaka internetovej technológii poskytuje Humanet výhody, ktoré Vám iný druh ekonomického softvéru nezabezpečí:

– žiadne vstupné poplatky

– nič neinštalujete, pracujete z domu, z kancelárie, od Vášho klienta kedykoľvek a kdekoľvek

– vždy pracujete s najnovšou verziou a aktuálnou legislatívou

– mzdy a personalistika, podvojné účtovníctvo, jednoduché účtovníctvo, pokladňa, fakturácia, majetok, sklad, rozpočty, maloobchod aj veľkoobchod, atď.

– vysoký stupeň ochrany a zabezpečenia dát

– automatická archivácia dát

Ako ďalšiu novinku na január pripravujeme online prepojenie na elektronické obchody. S Humanetom budete mať istotu, že informácie v účtovníctve a Vašom e-shope sú v každom okamihu rovnaké a aktuálne.

Chcete vedieť viac? Zadarmo sa zaregistrujte na www.humanet.sk a vyskúšajte. Je to úplne jednoduché. Stovky firiem už využívajú výhody Humanetu.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať