Podnikateľom roka 2010 je riaditeľ EXIsportu Tomáš Bel

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Exisport
Foto: laugaricio.com

BRATISLAVA 18. februára (WEBNOVINY) – Ocenenie Podnikateľ roka 2010 udeľované spoločnosťou Ernst & Young získal riaditeľ spoločnosti EXIsport, s.r.o. Tomáš Bel. Hlavnou činnosťou spoločnosti EXIsport, ktorú Tomáš Bel založil spolu so svojím spoločníkom v roku 1996, je predaj športového tovaru. Titul Podnikateľ roka 2010 v oblasti inovácií získal jeden zo zakladateľov spoločnosti Monogram Technologies, s.r.o. Ján Jenča a držiteľom titulu Začínajúci podnikateľ roka 2010 sa stal Alexander Gramblička zo spoločnosti InterStore.sk, s.r.o.

V tomto ročníku súťaže porota udelila aj špeciálne ocenenie poroty za celoživotný prínos k prepojeniu vedy a podnikania, ktorého držiteľom sa stal predseda dozornej rady spoločnosti I.D.C. Holding Štefan Kassay.

Spoločnosť Monogram Technologies, ktorá získala ocenenie v oblasti inovácii, sa zameriavala na poskytovanie služieb v oblasti dizajnu, vývoja, aplikácie a údržby komplexných internetových aplikácií a web dizajnu. Neskôr svoje aktivity rozšírila aj na vývoj špecializovaných aplikácií a multimediálnych aplikácií. Spoločnosť InterStore.sk vznikla v roku 2006 a z počiatočných 360 položiek ponúkaných internetovým obchodom na trhu ponúka v súčasnosti viac ako 135 000 druhov tovaru.

Súťaž Entrepreneur of the Year prvýkrát vyhlásila spoločnosť Ernst & Young v roku 1986 v Spojených štátoch amerických. V roku 2009 sa konali národné kolá vo viac ako 40 krajinách celého sveta, pričom medzi ne patria aj krajiny susediace so Slovenskom. Všetci národní víťazi spolu súťažia o titul World Entrepreneur of the Year. Najbližšie celosvetové finále sa bude konať v Monte Carle v júni 2011, na ktorom bude reprezentovať Slovensko aj držiteľ titulu Ernst & Young Podnikateľ roka 2010.

Ernst & Young patrí medzi najvýznamnejšie celosvetové firmy poskytujúce odborné poradenské služby v oblasti auditu a daňového, transakčného a podnikového poradenstva.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Štefan Kassay