Poisťovňa Rapid life zisková aj v roku 2010

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Rapid life logo
Rapid life logo

BRATISLAVA 7. apríla (WBN/PR) – Rapid life životná poisťovňa, a. s. so sídlom v Košiciach, ktorá podniká v oblasti životného poistenia, dosiahla za rok 2010 pozitívny hospodársky výsledok na úrovni 344 tisíc eur po zdanení. Rapid life dosahuje zisk kontinuálne už 9 rokov, pričom celkové výnosy poisťovne predstavovali ku koncu uplynulého roka 9,052 mil. eur.

Rapid life v uplynulom období úspešne znížila celkové náklady, a to až na úroveň 8,638 mil. eur, čo predstavuje medziročný pokles o 6 %. Poklesli aj hrubé náklady na poistné plnenia.

Na druhej strane v porovnaní s rokom 2009 vzrástli technické rezervy o viac ako 10 % na 7 357 tis. eur a nárast zaznamenala aj bilančná hodnota, keď sa medziročne zvýšila o 1,228 mil. eur na úroveň 24,309 mil. eur.

Rapid life počas svojho pätnásťročného pôsobenia zrealizovala výplaty poistných súm v objeme viac ako 46 mil. eur. Na základe požiadavky klientov poistených na dožitie boli realizované všetky oprávnené nároky.

Rapid life podniká v oblasti životného poistenia od roku 1995, pričom bola prvou špecializovanou životnou poisťovňou na Slovensku. Komplexné informácie o hospodárskych výsledkoch a produktoch nájdete na www.rapidlife.sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Rapid life životná poisťovňa