Pri Trnave chcú postaviť centrum s obchodmi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Obchod
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 29. apríla (WEBNOVINY) – Pri Trnave zrejme vyrastie nové centrum s obchodmi. Bratislavská spoločnosť ONE Fashion Oulet, s.r.o. plánuje v katastrálnom území obce Voderady vybudovať centrum maloobchodných prevádzok typu outlet (posezónny tovar stiahnutý z predajní-poz. red.) za približne 52 mil. eur. Ako vyplýva z investičného zámeru, ktorý už investor predložil na posúdenie vplyvov na životné prostredie (Environmental Impact Assessment – EIA), v centre by malo vzniknúť zhruba 500 nových pracovných miest.

Centrum s obchodmi by sa malo rozprestierať na ploche takmer 214 tisíc metrov štvorcových. Celková zastavaná plocha objektmi by mala predstavovať vyše 79 tisíc metrov štvorcových z toho sklady by sa mali rozprestierať na ploche 57,7 tisíc metrov štvorcových a obchodné centrá na ploche 14,6 tisíc metrov štvorcových. S výstavbou centra chce investor začať na konci tohto roka, pričom ukončenie poslednej tretej etapy výstavby je naplánované koncom roka 2016.

Spoločnosť ONE Fashion Oulet vznikla podľa výpisu z Obchodného registra SR v marci tohto roka. Firma je ovládaná spoločnosťou Realiz a. s. Jediný predmet činnosti, ktorý má firma ONE Fashion Oulet zapísaná v obchodnom registri, je kúpa a predaj nehnuteľností.

SITA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať