Zverejnili trailer a ukážku pokračovania Prison Break

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Prison Break
Foto: facebook/prisonbreakrevival2016

BRATISLAVA 25. júla (WebNoviny.sk) – Tvorcovia limitovaného pokračovania seriálu Prison Break: Útek z väzenia (2005 – 2009) zverejnili prostredníctvom služby YouTube trailer a ukážku očakávaného titulu.

Novinka vzniká pod taktovkou americkej spoločnosti 20th Century Fox Television, pričom fanúšikovia a fanúšičky série sa dočkajú deviatich nových epizód. Kým nový trailer prezrádza zápletku pokračovania, v dvojminútovej ukážke môžu diváci a diváčky vidieť hlavného hrdinu Michaela Scofielda v podaní Wentwortha Millera, ako s ďalším väzňom plánuje útek z väznice.

Obe videá predstavili na festivale Comic-Con v San Diegu. Na prezentácii sa okrem Millera zúčastnili ďalší herci z pôvodného seriálu, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies a Robert Knepper a producent Vaun Wilmott. Ako prezradili, oživiť seriál bol Millerov nápad, ktorý o ňom najprv povedal Purcellovi. Dvojica oslovila producentov a potom všetko šlo rýchlo. Podľa Millera bol pritom pôvodný zámer urobiť niečo nové, ale tak, aby „zostali verní DNA pôvodnej šou„.

Myslím, že to rezonuje kvôli rodine a putu medzi bratmi. Myšlienka, že urobíte čokoľvek, aby ste zachránili alebo pomohli niekomu, koho milujete, je univerzálna,“ povedal zasa Wilmott. „Michael má nové tetovania, ktoré súvisia so zápletkou, no nefungujú tak, ako to bolo prvý raz,“ prezradil tiež Miller.

https://www.youtube.com/watch?v=QLRoIh4bZ30

Príbeh novinky sa bude odohrávať niekoľko rokov po udalostiach zo štvrtej série a bude sa sústrediť na bratov Michaela Scofielda a Lincolna Burrowsa (Dominic Purcell), a to aj napriek tomu, že Michael Scofield v záverečnom filme Prison Break: The Final Break (2009) zomrel. Sarah Wayne Callies sa opäť ukáže ako Sara Tancredi, Knepper si zopakoval úlohu Theodora „T-Bag“ Bagwella. Do seriálu sa vracajú aj Rockmond Dunbar a Amaury Nolasco. Herecké obsadenie doplnili Mark Feuerstein, Rick Yune, Augustus Prew a Steve Mouzakis. Na pokračovaní seriálu, ktorý si vyslúžil napríklad dve nominácie na ocenenie Zlatý Glóbus, sa podieľa pôvodný tvorca a výkonný producent Paul Scheuring. Nové časti odvysiela televízia FOX na budúci rok.

Informácie pochádzajú z webových stránok www.aceshowbiz.com a www.hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia