Daniel Craig je pre producentov bondoviek stále prvou voľbou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Anglický herec Daniel Craig
Foto: Sony Pictures, Francois Duhamel

BRATISLAVA 1. októbra (WebNoviny.sk) – Predstavitelia filmovej spoločnosti Eon Productions, ktorá stojí za väčšinou snímok o tajnom agentovi Jamesovi Bondovi, majú naďalej záujem, aby Daniel Craig stvárňoval túto postavu aj v budúcnosti. V rozhovore pre BBC Radio 4 to uviedol výkonný producent Callum McDougall, ktorý sa podieľal na celkovo deviatich bondovkách vrátane zatiaľ posledných štyroch v hlavnej úlohe so 48-ročným Craigom.

„Prial by som si vedieť, či sa Daniel vráti. My by sme si to veľmi želali. Pre Michaela G. Wilsona a Barbaru Broccoli (producentov bondoviek, pozn. SITA) je bezpochyby voľbou číslo jeden. Viem, že dúfajú v jeho návrat,“ vyhlásil McDougall.

Samotný Craig zatiaľ nepotvrdil, či sa znova predstaví v úlohe agenta 007. Medzi hercov, o ktorých sa špekuluje, že by mohli prevziať rolu charizmatického špióna po Danielovi Craigovi, patria napríklad Idris Elba, Tom Hiddleston, Aidan Turner či James Norton. Predstavitelia Eon Productions sa však k týmto dohadom nevyjadrujú.

Daniel Wroughton Craig

sa ako spomínaný tajný agent James Bond predstavil v štyroch snímkach – Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) a Spectre (2015). Zahral si tiež vo filmoch ako Kráľovná Alžbeta (1998), Lara Croft – Tomb Raider (2001), Cesta do zatratenia (2002), Sylvia (2003), Po krk v extáze (2004), Mníchov (2005), Zvieracia kazajka (2005), Zlatý kompas (2007), Invázia (2007), Odpor (2008), Kovboji a votrelci (2011), Muži, ktorí nenávidia ženy (2011) či Star Wars: Sila sa prebúdza (2015).

Informácie pochádzajú z webstránky deadline.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Daniel CraigIdris Elba