Vladimir Kličko je hrdým otcom, Hayden mu porodila dcéru

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Hayden Panettiere a Vladimir Kličko
Hayden Panettiere a Vladimir Kličko sa stali rodičmi malej dcérky. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 13. decembra (WEBNOVINY) – Americká herečka Hayden Panettiere a jej snúbenec, ukrajinský boxer Vladimir Kličko, sa stali rodičmi. Dievčatko, ktorému dali meno Kaya Evdokia, prišlo na svet v utorok 9. decembra. Magazínu People to potvrdil herečkin hovorca. „Sme šťastní a veľmi ju milujeme!!“ odkázali rodičia dievčatka, ktoré po pôrode vážilo približne 3650 gramov a meralo takmer 51 centimetrov.

To, že bude mať dvojica dievčatko prezradila 25-ročná rodáčka z mesta Palisades neplánovane v auguste počas rozhovoru s Giulianou Rancic pred udeľovaním televíznych cien Primetime Emmy. „Neviem sa dočkať jej príchodu na svet,“ povedala. „Je to dievča?“ zareagovala Rancic. „Áno, je to dievčatko,“ priznala herečka.

Panettiere vlani v rozhovore pre americký mesačník Glamour vyhlásila, že materstvo pre ňu znamená veľmi veľa. „Niekedy ľudia hovoria, že keď máte deti, tak sa už nemôžete ničomu inému venovať. Materstvo je podľa mňa tá najkrajšia a najúžasnejšia vec. Cítim, že som sa narodila pre to, aby som bola matkou,“ povedala herečka, ktorá s 38-ročným Kličkom randila už v rokoch 2009 – 2011. Po rozchode sa minulý rok dali opäť dokopy a v októbri sa aj zasnúbili. Plány na svadbu však načas odložili pre nepokoje na Ukrajine.

Hayden Panettiere

sa na celom svete preslávila ako roztlieskavačka Claire Bennet zo seriálu Hrdinovia (2006 – 2010). V rokoch 2001 – 2002 sa objavila napríklad v seriáli Ally McBealová (1997 – 2002).

Zahrala si tiež v snímkach ako Sezóna Titanov (2000), Život s Helen (2004), Ľadová princezná (2005), Fireflies in the Garden (2008), Milujem ťa, Beth Cooperová (2009) či Vreskot 4 (2011). Od roku 2012 účinkuje v seriáli Nashville (2012).

Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Hayden PanettiereVladimir Kličko