Christian Clavier vás opäť pobaví v komédii Dajte mi pokoj

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Dajte mi pokoj
Komédia Dajte mi pokoj! zožala vo Francúzsku mimoriadny úspech. Do kín na ňu prišlo viac ako milión divákov. Túto skvelú zábavu si môžete užiť už aj na Slovensku a to od 30. apríla. Foto: Barracuda Movie

BRATISLAVA 24. apríla (WBN/PR) – Komédia Dajte mi pokoj! zožala vo Francúzsku mimoriadny úspech. Do kín na ňu prišlo viac ako milión divákov. Túto skvelú zábavu si môžete užiť už aj na Slovensku a to od 30. apríla.

Michela Leprouxe (Christian Clavier), vášnivého milovníka hudby stretlo nečakané šťastie. Na blšom trhu objavil vzácnu gramofónovú platňu- prvý album muzikanta Neila Youarta, ktorý sa volá ,,Me, myself and I“. A od tej chvíle túži Michel po jedinom: v úplnom tichu, kľude, samote a domácej pohode si vychutnať tento hudobný klenot.

OBRAZOM: Dajte mi pokoj

Lenže v okamihu, keď už pomaly zasúva ihlu gramofónu do drážky tejto vzácnej gramofónovej platne sa celý svet a všetci jeho obyvatelia spiknú proti nemu. Či už sa jedná o nečakanú návštevu syna, búchanie suseda, lomozenie upratovačky, urputné zvonenie telefónu alebo dramatické obvinenie z nevery zo strany manželky či príchod jeho milenky. A ako čerešnička na torte sa v dome koná tradičná oslava nazvaná Susedský deň. Michel musí do boja vložiť všetku svoju energiu, prefíkanosť a ľstivosť. A to všetko len preto, aby získal svoju vytúženú hodinku pokoja. Dokáže to? Alebo sa jeho tak nádejne začatý deň zmení v nočnú moru.

V hlavnej úlohe francúzskej komédie Dajte mi pokoj!, natočenej podľa populárnej divadelnej hry, predvádza svoje herecké a predovšetkým komediálne umenie Christian Clavier, ktorého si môžete pamätať napríklad z úspešných komédií Čo sme komu urobili?, Návštevníci alebo Asterix a Obelix.

TRAILER: Dajte mi pokoj

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať