Režisér zverejnil fotografie zločincov z filmu Suicide Squad

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Will Smith
Will Smith ako Deadshot s maskou na tvári a zbraňou v rukách. Foto: twitter.com

BRATISLAVA 4. mája (WEBNOVINY) – Režisér David Ayer zverejnil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter fotografiu deviatich postáv z filmu Suicide Squad.

Na zábere vidieť Willa Smitha v kostýme Deadshota, Margot Robbie ako Harley Quinn, Adama Beacha prezlečeného za Slipknota, Jaia Courtneyho ako Kapitána Boomeranga, Caru Delevingne ako Enchantress, Karen Fukuharu ako Katanu, Joela Kinnamana v kostýme Ricka Flagga, Adewalea Akinnuoye-Agbajeho ako Killera Croca a Jaya Hernandeza ako El Diabla. „Bojová jednotka X zhromaždená a pripravená,“ napísal filmár k obrázku.

Film
Foto: twitter.com

Ayer ponúkol aj samostatnú fotografiu Willa Smitha ako Deadshota s maskou na tvári a zbraňou v rukách. V druhej polovici apríla zverejnil aj obrázok Jareda Leta prezlečeného za Jokera. Herecké obsadenie dopĺňajú aj Ike Barinholtz, Jim Parrack, Corina Calderon, Viola Davis, Common či Scott Eastwood. V snímke by sa mohli objaviť aj Jesse Eisenberg ako Lex Luthor a Ben Affleck ako Batman. Posledných dvoch menovaných uvidí verejnosť aj vo filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti, ktorý plánujú uviesť do amerických kín 25. marca 2016.

V centre deja filmu Suicide Squad je rovnomenná tajná agentúra, ktorá združuje superzločincov. Tí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Nakrúcanie odštartovali 13. apríla v Toronte. Hotovú snímku plánujú verejnosti predstaviť 5. augusta 2016.

Video: Teaser k filmu Suicide Squad

https://www.youtube.com/watch?v=ov2VOOzL7uE

Informácie pochádzajú z webstránky deadline.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ben AffleckViola DavisWill Smith