Novú bondovku si prídu pozrieť aj členovia kráľovskej rodiny

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Daniel Craig
Jamesa Bonda si znovu zahral Daniel Craig. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 17. septembra (WebNoviny.sk) – Na svetovú premiéru novej bondovky, ktorá sa uskutoční 26. októbra v londýnskej Royal Albert Hall, prídu aj britský princ William, jeho manželka Catherine a mladší brat Harry. V stredu o tom informovali zástupcovia britskej kráľovskej rodiny.

Na premiére filmu s názvom Spectre by sa mali zúčastniť aj predstaviteľ agenta Jamesa Bonda Daniel Craig i ďalší členovia a členky hereckého obsadenia ako Naomie Harris, Monica Bellucci, Ralph Fiennes alebo Léa Seydoux. Podujatie bude mať aj charitatívny rozmer. V deň svetovej premiéry začnú novú bondovku premietať aj ďalšie kiná vo Veľkej Británii a Írsku. Do slovenských kín by sa mala dostať 5. novembra.

Video: Trailer k snímke Spectre
Snímku

Spectre

začali nakrúcať 8. decembra 2014 v anglických Pinewood Studios. Réžie sa ujal Sam Mendes, ktorý nakrútil aj predchádzajúcu bondovku Skyfall (2012). Okrem spomínaných sa v snímke predstavia aj Dave Bautista (Mr. Hinx), Ben Whishaw (Q), Andrew Scott (Denbigh), Christoph Waltz (Oberhauser) či Rory Kinnear (Tanner). Film ponúkne zábery z Rakúska, Ríma, Maroka či Mexika. V očakávanej novinke dostane James Bond záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu neslávne známej zločineckej organizácie menom Spectre. Postupne rozpletá zložitú pavučinu klamstiev, aby napokon odhalil desivú pravdu o tejto organizácii.

Pieseň k bondovke naspieval Sam Smith. Na skladbe Writing’s on the Wall sa autorsky podieľali Smith a Jimmy Napes, ktorý pracoval aj na spevákovom hite Stay with Me. Pieseň, ktorú interpret nahral v januári, by mali zverejniť 25. septembra. Smith je pritom prvým sólovým mužským interpretom, ktorý naspieval skladbu pre bondovku od roku 1965.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Christoph WaltzDaniel CraigPrinc WilliamSam MendesSam Smith