Eminem odložil nakrúcanie filmu, chce sa venovať hudbe

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Eminem
Eminem Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 10. mája (WEBNOVINY) – Americký rapper Eminem sa rozhodol odložiť nakrúcanie športovej drámy Southpaw, v ktorej má stvárniť hlavnú postavu boxera.

Dôvodom tohto kroku je skutočnosť, že svetoznámy rapper sa chce v súčasnosti venovať nahrávaniu nových skladieb. Pre denník Detroit Free Press to uviedol Dennis Dennehy z vydavateľstva Interscope Records.

„Eminem sa v súčasnosti venuje hudbe, takže film Southpaw bude musieť počkať. Plán však je taký, že keď sa začne venovať filmu, väčšinu z neho nakrútia v Michigane,“ vysvetlil Dennehy.

Tridsaťdeväťročný Eminem, vlastným menom Marshall Bruce Mathers III., debutoval v roku 1996 albumom Infinite, ktorý mu však úspech nepriniesol. Známym sa stal až o tri roky neskôr po vydaní The Slim Shady LP, ktorý obsahoval hity My Name Is a Role Model.

Nasledovali nahrávky The Marshall Mathers LP (2000), The Eminem Show (2002), Encore (2004), Relapse (2009) a Recovery (2010). Okrem toho je členom formácií D12 a Bad Meets Evil – s D12 má na konte štúdiovky Devil’s Night (2001) a D12 World (2004), s Bad Meets Evil zas EP Hell: The Sequel (2011). Je držiteľom 13 cien Grammy a v roku 2003 získal Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň za skladbu Lose Yourself zo snímky 8. míľa, v ktorej si aj zahral.

Informácie pochádzajú z webstránky www.hiphopdx.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Eminem