NTC Poprad na šesť dní domovom akadémie Manchestru United

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Manchester United
Manchester United Foto: SITA/AP

POPRAD 24. októbra (WebNoviny.sk) – Už šiesty rok po sebe sa v Poprade uskutoční jesenný tréningový kemp mládežníckeho mužstva Manchestru United. Dôvodom opätovaných návratov budúcich futbalových hviezd jedného z najznámejšich svetových klubov pod Tatry sú vynikajúce podmienky na zimnú, ale aj letnú prípravu a tiež vhodné podmienky na regeneráciu. Mládežníci Manu Utd. sa v Poprade a okolí zdržia šesť dní. „Mládežnícke mužstvá Manchestru United nemajú hviezdne maniere, základom sú pre nich kvalitné tréningové plochy,“ cituje Petra Melek, riaditeľa NTC Poprad server SFZ.

Hráči plus realizačný tím Manchestru United do 17 rokov mali naplánovaný príchod do Popradu na piatkové popoludnie. Následne absolvovali tréning vo Veľkej Lomnici. V sobotu 24. 10. bude mať mužstvo dve tréningové jednotky a večer navštívia zápas DoxxBet ligy medzi FK Poprad a MFK Dolný Kubín, ktorý sa uskutoční v NTC Poprad. V nedeľu 25. 10. sa uskutoční ukážková tréningová jednotka pre deti základných škôl z Popradu.

Od tretej hodiny popoludní má výprava naplánované sledovať derby anglickej Premier League medzi manchesterskými klubmi United a City, večer navštívia hokejový zápas Tipsport ligy HK Poprad – HC Košice. V pondelok 26. 10. si mužstvo počas predzápasového treningu vyskúša hraciu plochu NTC Poprad. „Ak chcete vidieť hráčov Manchester United v akcii, v plnej sile sa predstavia v utorok od 16.30 h, keď ich súperom budú sedemnásťroční rovesníci z DAC Dunajská Streda,“ informoval server SFZ.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Manchester United