Róbert Mak dohral zápas Európskej ligy v bolestiach

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Róbert Mak
Róbert Mak z PAOK Solún oslavuje svoj gól v sieti Borussie Dortmund počas zápasu Európskej ligy. Solún, 1. október 2015. Foto: SITA/AP

SOLÚN 27. novembra (WebNoviny.sk) – Futbalisti gréckeho klubu PAOK Solún už pred svojím štvrtkovým domácim vystúpením proti hráčom azerbajdžanského FK Gabala (0:0) v C-skupine Európskej ligy 2015/2016 vedeli, že nemajú šancu postúpiť do vyraďovacej fázy. „Dortmund totiž prehral v Krasnodare,“ vysvetlil slovenský krídelník Solúnčanov Róbert Mak, ktorý odohral celé stretnutie. Jeho krajan a spoluhráč Erik Sabo naskočil do druhého polčasu.

„Napriek tomu sme však chceli zvíťaziť a konečne zlomiť nepríjemnú sériu. V porovnaní s ostatnými týždňami bol náš výkon lepší, dostávali sme sa do príležitostí, lenže nepremenili sme ich. Už nepostúpime, no tešíme sa na posledný duel v Dortmunde. Predstaviť sa na takom krásnom štadióne je výzva pre každého,“ pokračoval 24-ročný Mak na svojej oficiálnej internetovej stránke.

Bratislavský rodák Mak dohral štvrtkový zápas v bolestiach: „Mám nakopnuté rebro. Snáď to nebude nič vážne a nezabráni mi to zasiahnuť v pondelok do súboja najvyššej gréckej súťaže.“ PAOK zavíta na pôdu Kalloni (18.30 h SEČ).

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Erik SaboRóbert Mak
Firmy a inštitúcie PAOK Solún