Zemetrasenie v Trnave, klub dal kopačky niekoľkým hráčom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
AS Trenčín privítal v 8. kole Fortuna ligy Spartak Trnava
Hráč FC Spartak Trnava David Depetris (druhý zľava) sa teší z gólu počas 8. kola jesennej časti Fortuna ligy 2015/2016 v zápase medzi AS Trenčín - FC Spartak Trnava. Trenčín, 13. september 2015. Foto: SITA/Tomáš Somr

TRNAVA 7. decembra (WebNoviny.sk) – Iba deň po skončení jesennej časti futbalovej Fortuna ligy 2015/2016 sa v Spartaku Trnava rozhodli urobiť výrazný rez hráčskym kádrom.

Vedenie klubu totiž ukončilo spoluprácu s brankárom Bojanom Kneževičom, obrancami Ľubošom Hanzelom, Patrikom Čarnotom a útočníkom Jakubom Vojtušom. Po hosťovaní V Trnave sa do Afriky vracia stredopoliar Niare Benogo. Hosťovanie sa končí aj Marekovi Janečkovi a Harisovi Harbovi, ich zotrvanie v Spartaku je otázne.

Na odchode sú pravdepodobne aj stopér Milan Bortel a španielsky stredopoliar José David Casado, oboch Trnavčania ponúkli iným mužstvám a v prípade záujmu o ich služby oboch hráčov uvoľní.

„O menách prípadných posíl chce vedenie klubu z taktických dôvodov informovať až po spustení prestupového termínu,“ referuje portál spartak.sk. V Trnave visí otáznik aj nad trénerom Ivanom Huckom, ktorý má zmluvu iba do konca decembra.

Spartaku po jeseni patrí 6. pozícia vo fortunaligovej tabuľky. Na svojom konte má z devätnástich ligových duelov 28 bodov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie FC Spartak Trnava