Škrtel bude pauzovať šesť týždňov, chce sa vrátiť silnejší

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Skrtel
Nešťastným hrdinom duelu sa stal kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel.

LIVERPOOL 22. decembra (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant vo farbách anglického klubu FC Liverpool Martin Škrtel, ktorý pre zranenie nedohral nedeľňajší zápas 17. kola tamojšej Premier League na trávniku vo Watforde (0:3), očakáva, že bude nútene pauzovať maximálne šesť týždňov.

Podľa britského denníka Mirror utrpel 31-ročný rodák z Handlovej zranenie zadného stehenného svalu. Prvotné prognózy médií v „kolíske futbalu“ hovorili až o trojmesačnej absencii.

„Po rôznych chýroch okolo môjho zranenia by som chcel povedať, že dĺžka liečenia nepotrvá tri mesiace. Pre zranenie stehenného svalu a šľachy budem mimo hry šesť týždňov. Budem tvrdo pracovať na tom, aby som sa čo najskôr dal zdravotne dokopy. Verím, že sa vrátim ešte silnejší ako predtým. Ďakujem všetkým za podporu,“ napísal Škrtel prostredníctvom svojho konta na Instagrame.

Koučovi „The Reds“ Jürgenovi Kloppovi pribudli na čelo ďalšie vrásky. Zo zdravotných dôvodov má momentálne k dispozícii do stredu obrany iba Kola Tourého a nie úplne doliečeného Mamadoua Sakha. Vynárajú sa špekulácie o tom, že Klopp sa v januárovom prestupovom termíne bude snažiť priviesť na Anfield Road minimálne jednu posilu na stopérsky post. V hre je údajne jeho niekdajší zverenec Neven Subotič z Borussie Dortmund či kamerunský defenzívny univerzál zo Schalke 04 Gelsenkirchen Joel Matip.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Martin Škrtel
Firmy a inštitúcie FC Liverpool