Modelka pobláznila päť futbalistov Manchestru United

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Anthony Martial
Anthony Martial Foto: SITA/AP

MANCHESTER 19. januára (WebNoviny.sk) – Britská speváčka a príležitostná modelka Emily Wademanová (24) podľa vlastných slov prežíva „futbalové“ obdobie. Nedávno sa priznala k romániku so ženatým útočníkom Manchestru United Anthonym Martialom a odrazu sa o bývalú aktérku súťaže X-Factor zaujímajú až piati futbalisti v službách momentálne piateho tímu Premier League z Old Traffordu.

Okrem Martiala sú nimi Jesse Lingard, Adnan Januzaj, Guillermo Varela a tiež Nick Powell. Pre The Sun Wademanová priznala, že so všetkými je v spojení cez sociálne siete, ale posledný menovaný jej mal poslať aj drahú spodnú bielizeň. Lingard ju zasa mal poprosiť o spoločnú noc, hoci sa priznal, že má priateľku. Ďalší traja sú údajne nezadaní, a tak sa pokúšajú o jej priazeň. „Je to také podpichovanie, veď sú to futbalisti. Anthony zrejme nevie o tom, že aj jeho spoluhráči majú záujem. Asi by nebol rád, keby sa to dozvedel,“ povedala Widemanová pre The Sun.

Podľa viacerých britských zdrojov Wademanová a Martial sa nedávno stretli v jednom z parížskych hotelov, kde spolu strávili noc. Pritom 20-ročný Martial je ženatý a s manželkou Samanthou majú päťmesačnú dcérku Peyton.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Manchester UnitedWBN