Martin Škrtel šokoval vlasmi (foto v článku)

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Martin Škrtel
Martin Škrtel Foto: SITA/AP

LIVERPOOL 16. februára (WebNoviny.sk) – Futbalový stopér Martin Škrtel po problémoch so zadným stehenným svalom a lýtkom už trénuje s Liverpoolčanmi a tréner Jürgen Klopp pripomenul, že na návrat do súťažného diania potrebuje ešte „zopár dní“. Z čoho je však futbalové Anglicko v rozpakoch, je nečakane hustý vlasový porast na hlave 31-ročného slovenského obrancu.

„Voda je mokrá, Zem obieha okolo Slnka, ľudská existencia je pominuteľná – a Martin Škrtel má permanentne holú hlavu. Veď to sú stavebné kamene našej reality,“ napísal tiež prekvapený web Mirror, ktorý vybral twitterové reakcie priaznivcov a značne sa líšia.

„Historický okamih – na úrovni istanbulského triumfu v Lige majstrov 2005 či FA Cupe 2006,“ tvrdí dokonca jeden z prívržencov LFC. „Škrtel má vlasy. Neviem, čo si o tom mám myslieť,“ píše ďalší. Alebo: „Smutné. Škrtel s vlasmi nebude o nič lepší než Škrtel bez nich.“

Skúsený zadák Škrtel nedohral 20. decembra stretnutie 17. kola najvyššej anglickej súťaže na trávniku Watfordu (0:3). V tejto sezóne naskočil do 17 duelov Premier League a raz skóroval.

This is just hilarious. Thought hair was too scared to grow on #Skrtel‚s head #lfc pic.twitter.com/Z7FsLKplzS— Michael Hincks (@MichaelHincks) február 12, 2016

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Jürgen KloppMartin Škrtel
Firmy a inštitúcie FC LiverpoolWBN