Video: Messiho gól z 'nemožného' uhla je hitom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Lionel Messi
Lionel Messi sa blysol parádnym gólom. Foto: SITA/AP

BARCELONA 17. februára (WebNoviny.sk) – Taliansky spevák Eros Ramazzotti sa objavil na tréningu futbalistov FC Barcelona, kde sa v úsmevnej spoločnosti trénera Luisa Enriqueho, Sergia Busquetsa, Andrésa Iniestu a Lionela Messiho trochu pomaznal s loptou.

Posledný menovaný potom predviedol svoju geniálnu ľavačku a strelil gól z nemožného uhla. Umelec ho za odmenu zdvihol na svoje ľavé plece, po chvíli už stojac na trávniku si spoločne zapózovali.

Riman dostal od klubu aj dres s vlastným menom. „Leo, veľký futbalový šampión, ale predovšetkým skvelý človek,“ napísal na svojom verifikovanom twitterovom účte Eros Ramazzotti, ináč fanúšik turínskeho Juventusu, ktorý Barcelona zdolala vo finále uplynulého ročníka Ligy majstrov 3:1. „Idol!! Som potešený, že som ťa mohol stretnúť,“ vrátil mu poklonu Messi. Video sa objavilo na facebooku katalánskeho klubu.

Amazing goal by Leo Messi[AMAZING GOAL] ⚽️ Leo Messi scores an impossible goal for Eros Ramazzotti. Can you score a goal like this one from #Messi? Post your videos with the hashtag #SkillsFCBLeo Messi li regala un gol impossible a Eros Ramazzotti. Penja els teus vídeos amb l’etiqueta #SkillsFCB Leo Messi le regala un gol imposible a Eros Ramazzotti. ¿Eres capaz de hacer un gol como éste de Messi? Cuelga tus vídeos con el hashtag #skillsFCBPosted by FC Barcelona on 15. február 2016

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Eros RamazzottiLionel Messi
Firmy a inštitúcie FC Barcelona