Tréner Mourinho si chce počkať, kým urobí správny krok

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
José Mourinho
Tréner Chelsea José Mourinho pred sobotňajším duelom 8. kola Premier League proti Southamptonu novinárom povedal, že zostavu neprezradí, pretože aj tak ju niekto vynesie von. Foto: SITA/AP

SINGAPUR 24. februára (WebNoviny.sk) – Portugalský futbalový kouč José Mourinho, ktorý je momentálne ´na voľnej nohe´, vyhlásil, že si rád počká na ďalší krok v trénerskej kariére. Päťdesiattriročný rodák zo Setúbalu naposledy pôsobil v tíme úradujúceho anglického majstra FC Chelsea, na Stamford Bridge skončil v decembri minulého roka pre neuspokojivé výsledky.

„Čítal som už toľko rôznych vecí. Raz sa píše o tom, že idem do Číny, potom niektorí hovoria, že idem naspäť do talianskeho Interu Miláno. Som si istý, že teraz začnú rozprávať o tom, ako sa stanem trénerom singapurskej reprezentácie,“ vyhlásil Mourinho počas krátkej návštevy Singapuru.

„Je to smiešne. Som anglickým majstrom a stále nemám prácu. V tejto chvíli som však šťastný. Ak sa mám vrátiť k trénovaniu zajtra, bude to zajtra. Vždy však cítim, že je lepšie si počkať, kým človek urobí ten správny krok. Myslím si, že nový kontrakt v novom klube od budúcej sezóny je to najlepšie, čo môžem urobiť,“ doplnil Mourinho, ktorého v ostatných týždňoch spájali s lavičkou Manchestru United či Interu Miláno.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe José Mourinho