Škrtelov návrat je blízko, proti ManCIty to ešte nebude

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Martin Škrtel
Martin Škrtel bude pykať za zákrok na gólmana 'červených diablov' Foto: SITA/AP

LIVERPOOL 2. marca (WebNoviny.sk) – Návrat slovenského futbalového stopéra v službách anglického FC Liverpool Martina Škrtela do súťažného diania po vyše dvojmesačnej absencii je na spadnutie, stredajší zápas tamojšej Premier League proti Manchestru City však bude sledovať len z tribúny na Anfielde.

Ďalšie výsledky 28. kola Premier League:

Video: Leicester iba remizoval, Chelsea vyhrala v Norwichi

Tridsaťjedenročný skúsený zadák nedohral 20. decembra stretnutie 17. kola najvyššej anglickej súťaže na trávniku Watfordu (0:3) a odvtedy nútene pauzoval pre zranenie zadného stehenného svalu. Viaceré anglické médiá vrátane bbc.com priniesli informáciu, že Škrtel by mohol zasiahnuť už do spomenutého duelu s manchesterským klubom, napokon však nefiguruje v 23-člennej zápasovej nominácii trénera LFC Jürgena Kloppa. Škrtel v tejto sezóne naskočil do 17 duelov Premier League a raz skóroval. Liverpool sa najbližšie predstaví v nedeľu opäť v lige na ihrisku Crystal Palace.

Úvodný výkop stredajšieho súboja na Anfielde naplánovali na 21.00 h SEČ. Manchester City je v tabuľkovom poradí štvrtý, Liverpoolu patrí deviata priečka v hodnotení Premier League.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Martin Škrtel
Firmy a inštitúcie FC Liverpool