Hamšík verí v titul a zakopnutie 'starej dámy'

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Marek Hamšík
Marek Hamšík Foto: SITA/AP

NEAPOL 18. marca (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík verí, že s SSC Neapol môže v tejto sezóne dokráčať k titulu v talianskej Serie A. Deväť kôl pred koncom najvyššej talianskej súťaže je Neapol druhý a na lídra súťaže Juventus Turín má trojbodové manko. Juventus aj Neapol odohrajú svoje zápasy v rámci 30. kola v nedeľu 20. marca. Juventus sa predstaví na pôde mestského rivala FC Turín (15.00 h), Neapol privíta hráčov FC Janov (18.00).

„Čaká na nás posledných deväť stretnutí. Veríme, že môžeme získať titul. Nemáme všetko vo svojich rukách, ale musíme byť pripravení, keď Juventus zaváha. Teraz sa sústredíme na duel s Janovom, na konci sezóny by som však chcel s tímom niečo vyhrať,“ citoval 28-ročného kapitána neapolského klubu portál corriere.it.

„Tento ročník je o tom, že si futbal viac užívame. Mužstvo je súdržné, čo je veľmi dôležité. Zatiaľ sme nedosiahli úspech, ale môžeme byť spokojní. Verím, že na konci budeme môcť zdvihnúť nad hlavy víťaznú trofej,“ dodal bývalý hráč Slovana Bratislava a Brescie.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Marek Hamšík