Škrtel možno opustí Liverpool, Klopp je pripravený ho predať

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Martin skrtel
Martin Škrtel oslavuje gól v sieti Manchesteru City Foto: SITA/AP

LIVERPOOL/BRATISLAVA 22. marca (WebNoviny.sk) – Tréner anglického futbalového klubu FC Liverpool Jürgen Klopp údajne v lete predá kľúčového stopéra svojho mužstva Martina Škrtela, aby mohol financovať príchody nových posíl. Informuje o tom britský Daily Star.

Štyridsaťosemročný rodák zo Stuttgartu podľa uvedeného zdroja hľadá na prestupovom trhu nové tváre, medzičasom už dohodol transfery Srba Marka Grujiča a Kamerunčana Joela Matipa. Klopp je údajne naklonený aj definitívnym odchodom Maria Balotelliho a Christiana Bentekeho.

Škrtel je hráčom „The Reds“ od januára 2008, keď prestúpil z ruského Zenitu Petrohrad. V júli minulého roka podpísal s Liverpoolom nový trojročný kontrakt.

Slovenský obranca sa po nedeľňajšom zápase anglickej Premier League na pôde FC Southampton (2:3) stal terčom kritiky vlastných fanúšikov. Priaznivci „The Reds“ po stretnutí označili 31-ročného rodáka z Handlovej za hlavného vinníka prehry a na sociálnych sieťach sa spustila silná kampaň voči kapitánovi slovenskej reprezentácie.

Viacerí zo sympatizantov Liverpoolu sa dokonca vyslovili za to, aby klub v lete Slováka predal. Škrtel sa iba nedávno vystrábil z decembrového zranenia zadného stehenného svalu. Duel proti Southamptonu bol jeho prvým v A-mužstve po niekoľkotýždňovej rekonvalescencii.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Jürgen KloppMartin Škrtel