Futbalisti Slovana dostali ultimátum od nespokojného vedenia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
ŠK Slovan Bratislava
Sprava: Tamás Priskin z ŠK Slovan Bratislava a Matúš Čonka z FC Spartak Trnava počas zápasu 6. kola futbalovej Fortuna ligy. Bratislava, 25. august 2015. Foto: SITA/Marko Erd

BRATISLAVA 23. marca (WebNoviny.sk) – Vedenie futbalového Slovana Bratislava čakalo od mužstva v jarnej časti sezóny viac, preto v šatni zdvihlo varovný prst.

Na stretnutí s hráčmi som dôrazne vyjadril nespokojnosť s výkonmi v ostatných zápasoch a najmä s prístupom k svojim povinnostiam. Jednoznačne som im prízvukoval, že výkonnosť a prístup každého z nich sa musí zlepšiť. Výsledkom môjho výstupu v kabíne A-mužstva je ultimátum pre hráčov. Jasne som im deklaroval, že majú do konca sezóny šancu ukázať, ktorí z nich v Slovane zostanú a s ktorými sa rozlúčime. Nebudeme vôbec prihliadať na mená hráčov a ich predchádzajúce futbalové úspechy. Môžem natvrdo povedať, že všetci začínajú od nuly z rovnakej štartovacej pozície a majú príležitosť predviesť, ako im na klube záleží. Teraz je to už len na nich a ja verím, že to všetci do jedného pochopili,“ povedal pre web „belasých“ viceprezident klubu a člen predstavenstva Ivan Kmotrík mladší.

Ak sa zlé výkony budú opakovať, kabína pocíti následky. „Škála možností postihov je široká. Počnúc finančnou pokutou a – ako som už spomenul – nebudeme mať problém sa s ktorýmkoľvek hráčom po konci sezóny rozlúčiť. Verím, že môj príhovor bol pre nich dostatočným mementom. My sme Slovan, a tak sa musíme správať, či už na ihrisku alebo mimo neho. Všetci chceme, aby naši fanúšikovia boli na nás pyšní!“ zdôraznil Ivan Kmotrík junior.

V pondelok sme sa stretli s trénermi a dôkladne zanalyzovali všetky zápasy jarnej časti – výkonnostne aj výsledkovo. Musím jasne skonštatovať, že výkonnosť mužstva a predvedená hra nezodpovedá našim predstavám a určite ani predstavám našich fanúšikov. Čo ma však najviac zaráža je, že v zápasoch hrali naši hráči bez potrebných emócii a do svojich výkonov nevložili celé srdce,“ uviedol Kmotrík mladší.

Slovan v nedeľu prehral v 24. kole Fortuna ligy doma na Pasienkoch 0:1 s Myjavou a na druhej priečke v tabuľke zaostáva za AS Trenčín o 9 bodov. Najbližšie bude hrať v sobotu 2. apríla od 18.20 h v Dunajskej Strede.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ivan Kmotrík
Firmy a inštitúcie ŠK Slovan Bratislava