Ibrahimovič zatiaľ mlčí o svojom príchode na Old Trafford

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič dvoma gólmi rozhodol o triumfe 'troch koruniek' v Moldavsku. Foto: SITA/AP

ŠTOKHOLM 26. mája (WebNoviny.sk) – Švédskeho futbalového útočníka Zlatana Ibrahimoviča po ukončení pôsobenia v tíme Paríž Saint-Germain médiá spájajú v s prestupom na Old Trafford, kde pôsobí veľkoklub Manchester United. Je známe, že dostal ponuku aj od ďalších anglických, či talianskych mužstiev.

Tridsaťštyriročný kanonier s nálepkou kontroverzného hráča však zatiaľ neprezradil meno ani jedného tímu, ktorému by sa chcel upísať. Na otázku, či mu prišla ponuka od „červených diablov“, reagoval tajuplne a s úsmevom: „Uvidíme, čo sa stane. Zatiaľ to nechajme tak.

Podľa jeho slov je zatiaľ nedotiahnutý príchod portugalského trénera Josého Mourinha tým správnym krokom pre vedenie United. „Myslím si, že robia dobre. Keď chcete akciu, privediete Mourinha. Verím, že je tým správnym mužom, ktorý dostane United späť na najvyššie priečky. Kamkoľvek prišiel, tam zvíťazil. Vie čo robí.“ Sériový víťaz trofejí Ibrahimovič po tréningu s národným mužstvom povedal sebaisto: „Ešte len sa zahrievam. Dokázal som, že vek je len číslo. Všetko je to o hlave. Čokoľvek chcete spraviť, urobte to. Keď to chcete zvládnuť, zvládnite to. Keď niečo chcem spraviť, spravím to. Nemám obavy.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Zlatan Ibrahimovič